mandag 31. oktober 2016

Dikt til datter fra far

Gode pappa, For meg er du den beste pappaen i verden, Takk for at du følger meg på ferden. Selv når jeg viser mitt verste vrede, stiller du opp og er rolig tilstede, du gir meg alltid ærlige svar, og for meg er du den perfekte far. Det må være vanskelig for dattera til Bjørn Borg å ta med en type hjem og se. Noen som sitter på slike dikt ? Har to eldre sønner, hver av dem har et dikt jeg har funnet innrammet over senga, fra mamma til sitt barn (11-åringen vil absolutt ha det på gutterommet, tror de syns det er veldig koselig og godt) Ganske dype, pene dikt.


Nå prøver jeg å lete frem til tredjemann, fo.

Et par gode tanker jeg sender din vei, for dette er dagen vi gjør stas på deg, med de egenskapene som i deg bor, er du for meg verdens beste mor. Vi lite forsto hva en far det betyd og skaffe oss alle, det daglige brød. Nu ryggen er bøyet og.


En klok sønn vet nok til å late som om det er hans far som er klok. Ukjent En storebror er en som er helt spesiell - som du alltid kan stole på. Han er der for deg fra morgen til kveld - Lojal og trofast som få.


I nødens stund er han god å ha. Han vet alltid hva som skal til for å Rette opp gale ting som har skjedd.

Det er du som sitter inne med følelsene ovenfor din datter , du som kjenner henne best. Jeg syns du skal prøve å lage et lite dikt selv. Tenk på hva du føler henne, hva slags minner har dere, hva kan du sammenligne dette me hva slags tanker får du når du tenker på henne, hva ønsker du for henne videre i livet og så videre.


På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om far og mer enn. Selve samlingen består av dikt , og i tillegg kommer to bonusdikt, der dette altså er det aller siste. Hopp til navigeringHopp til søk. Kjære far , jeg skal passe på at du alltid hjertet mitt har.


Dikt til pappa fra datter Pappa. Du mistet en del, men han befinner seg i din sjel. Far : Det har du ingenting med! Hvorfor spør du om sånt? Kan du ikke være så snill å fortelle meg det?


Datter : Jeg har bare lyst til å vite det. Kan jeg få lov til å låne 1kroner av deg? Fra far til datter på hennes Quinceañera.


Til min vakre datter På denne helt spesielle dagen, Jeg har et par ting på mitt sinn At jeg hadde virkelig lyst til å si. En far cherishes en datter Og beskytter henne med livet sitt, Men han vet en dag hun vil vokse opp, Og det skjærer hans hjerte som en kniv.

Men etter de timene, hadde jeg verdens fineste jente i armene. Du tok helt pusten fra meg, fra første stund. Jeg hadde aldri trodd at man kunne føle en så enorm kjærlighet for et annet menneske.


Jeg falt pladask, og har ennå ikke reist meg. Dette er noe av det Siv-Anita har skrevet i brevet til datteren som nå er ½ år gammel. Håper at leserne også kan bidra med fine bryllupsdikt – eller dikt som passer til bryllup, brudepar.


Jeg personlig synes det er fint å ha med et dikt i seremonien. Det finnes utrolig mange fine dikt å ta av som passer, kanskje til stedet bryllupet holdes, til brudeparet, eller måten feks de møttes på. Han satt i stua og hun kom og ga han en kopp te, som var vann.


Etter flere kopper med te til far , kom mor hjem. Far fikk mor til å se på mens datteren kom med enda en kopp te.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg