torsdag 13. oktober 2016

Babyverden terminklubb

Flott oversikt over viktige milepæler i graviditeten. Mange følelser og spørsmål dukker opp, og samtidig ønsker mange å holde det hemmelig helt i starten. Hos oss skal du enkelt finne svar på dine spørsmål. For tidlig å fortelle hele verden at det er en liten på vei, men så har du lyst til å juble til noen likevel?


Bruk terminklubben din! Der finner du mange andre som vet godt hvordan du har det. Navn på terminklubb. Lyst til å rope høyt ut av glede, stille tusenvis av spørsmål eller bare skravle om babydrømmer? Terminklubben er stedet for deg.


Det kan aldri bli for mye babyprat der, og de som sier at de skjønner hvordan du har det, gjør faktisk det. Det er gratis og tar kun minutt. Noen som har vært på babyverden forum? Pleide å være der før, men det skulle svært lite til før en fikk advarsler fra moderator. Om jeg laget en tråd som handlet om relasjoner med andre, eller at barnet mitt ikke ble bedt i en bursdag, så fikk jeg advarsel fordi vedkommende jeg snakket om kunne k. Generell diskusjon.


Informasjon og tilbakemelding (ser på) FAQ - Ofte stilte spørsmål, Testforum, Teknisk. Babyverden forum - arrogant? Eller sagt på en annen måte: Vi hjelper barn og foreldre å utvikle seg sammen. Sandviks - Enriching young minds.


Les mer om bruk av informasjonskapsler. Er det noen som er registrert på babyverden. Det ser ut som om det er mer aktivitet der enn her. De fleste fanges heldigvis opp før de blir akutt syke.


De grusomme stemmene kom for uker sid. Har lastet ned babyverden sin app preglife. Der kunne man legge inn enten termindato eller dato for første dag i siste mens. Det står at de tar utgangspunkt i en syklus på dager min syklus stemmer dermed ikke med appen siden jeg har dager. Jeg har termin i midten av januar.


Men ingen januarklubb å være i. Skal ikke det snart komme? Nå er jeg faktisk litt provosert, så jeg kjenner jeg bare må få ut litt frustrasjon her. Kan endelig melde meg inn i en terminklubb , jippi ! Etter fødselen er dere foreldre naturlig nok svært opptatt av hvor mye barnet veier. Like etter at barnet er født registrerer jordmor sammen med barnepleier, vekt, lengde og hodeomkrets på det nyfødte vidunderet. First time logging in?


Your account will become available for access hours after your initial order is placed. Thank you for your patience! Ja, samme meg (18) som skrev i går om at jeg blei gravid med han som er forlovet på 30.


Tråden ble stengt, men fikk spørsmål om hvordan det gikk å fortelle han det. Så tenkte jeg skulle si det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg