fredag 21. oktober 2016

De vanligste hundenavnene

Vi har samlet de mest vanligste hundenavnene. Mens Luna beholder førsteplassen,. Tydelige navnetrender Det er ingen tvil om at. Her er noen populære norske navn på hunder. Et vanlig norsk jentenavn eller guttenavn kan selvfølgelig også brukes!


Finner du din hund? Del med oss i kommentarfeltet! Han synes ellers det er interessant at andelen av de vanligste hundenavnene tilsvarer andelen av de mest populære navnene hos mennesker. Hva heter tispa di?


Hvilke tispenavn synes du er finest av alle? Mira, Ronja og Kira – topplisten over de vanligste hundenavnene viser at norske hundeeiere henter inspirasjon fra underholdningens verden. Hundenavn hentet fra TV, film, musikklivet og tegneserier tyder på at barna har et ord med i laget når familien skal velge hvilket navn hunden skal lyde.


Oppføringer inkluderer Blivakker. AniCura Dyreklinikk Sørlandet, NoSmoke. Jeg svarte på det anonym8spurte meg om. Det er ikke noe galt i at folk svarer ut ifra følelser her inne. Men når man ytrer seg om noe uten å. Hunder slikker mennesker og andre hunder av forskjellige årsaker.


Valper slikker sine mødre eller eiere som et tegn på kjærlighet eller når de ber om mat. Når de vokser opp, blir slikking et tegn på underkastelse til en autoritetsfigur. Hvis hunden din slikker deg, vil du sannsynligvis ha noe som mat eller oppmerksomhet.


De kan følge en duft for lange avstander og til og med over rennende vann. Dufthunder har karakteristiske egenskaper, egenskaper og egenskaper som er perfekte for deres formål. De har store neser som har dype, åpne nesebor og leppene deres er løs og fuktig, designet for å hente duftpartikler og følge dyrets sti.


Microsoft kan få en andel av inntektene dersom du kjøper noe ved å klikke på de anbefalte. Nei, hunden min skulle ha et spesielt navn. Så spesielt at det var en navn på alvisk, faktisk.


Valget mitt falt da altså på navnet Luthil som betyr edelsten på alvisk. På 20- og 30-tallet var det navn som Ger Bjørg, Astri Kjell og Arne som ble sett på som de. Mira , Ronja og Kira – topplisten over de vanligste hundenavnene viser at norske. Andre navn som går igjen er de gamle norrøne hundenavnene slik som.


Her finner du de vanligste navnene for ulike hunderaser samt uvanlige navn for inspirasjon. De raser som er mest gjennomgripende i reklamefilmer, på magasindeksler, og i store massemedier er de som har flest navn feilstavet. I min undersøkelse har jeg funnet ut at fem av de vanligste feilstavede hundeneavnene tilhører Chihuahua, Shih Tzu, Dachshun Doberman Pinscher og Schnauzer. Som vi har valgt for disse egenskapene, har rasen blitt mer utsatt for helseproblemer. Fra berømte hunder, til hunder eid av kjendiser.


Hvis du leter etter inspirasjon om hvordan du kan nevne den nye firbenet vennen din, så er dette det perfekte galleriet for deg. Bla gjennom galleriet, og du vil sikkert finne det perfekte navnet til din pooch! Både Sofie og Jakob har en klassisk popularitetsutvikling for navn. HUNDER DIG FOR Å SLÅ VARMEN.


Etter at forrige hund døde brått og uventa år gammel er det snart tid å få seg ny hun men det å finne navn til hunden er alltid vanskelig. Hunden er ei strihåret dachstispe som skal et navn som gjerne begynner på L. Se om du finner et kjent navn! Noen som har noen tips?


Kristian – Betyr kristen eller Kristus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg