tirsdag 4. oktober 2016

Superfit happy

Superfit happy

Kjøp dine favorittmerker til barn på Miinto. Fri frakt ved kjøp over 499. Se vårt store utvalg av dameklær. På Boozt finner du over 6merker. Happy er et par gode innesko fra superfit.


Superfit happy

Overdelen er av mykt tøy og den grepsvennlige sålen er av PVC. Lukkes med praktisk borrelåsbånd. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Jente, Gutt, Mid cut, Filt, Str. Rask levering, enkel retur og sikker betaling.


Ullfilt-tøffel med lufting og antiskli-såle. Enkel å ta på og med god passform. Man ønsker sko med komfort og holdbarhet, men også stil skal være en del av pakka. Superfit Happy tøffel med borrelås og dyreansikt.


Superfit happy

Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Fine som en tøffel, innesko og også som pensko. Sertifisert WMS-system. Såle som ikke sverter.


Bred frampart gir god plass for sprellende tær. De myke tøflene har en grovmønstret såle med godt grep. Tøflene har borrelås på oversiden for å gi en optimal passform, og ventilerende hull i undersålen for best mulig komfort. Et par herlige innesko!


Barnet vil elske disse glade terra kombi huset sko fra Super Fit. Myke brune merke sko har en munter løve på forsiden av hver sko som også har doble borrelåser for å holde skoene på små raske føtter som løper avsted. Med dyremotiv (Rev). Yttersålen er myk og fleksibel med brede riller, som gjør den pustende.


Den er samtidig sklisikker. Borrelås som gjør at tøffelen er lett å ta av og på. Mange kjøper disse til bruk i barnehage. Finnes også i lilla med motiv av kanin.


Superfit happy

Det er en kjent sak at alle foreldre ønsker å finne de perfekte skoene til sine barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg