torsdag 6. oktober 2016

Midthun nisser figurer

Vises ikke produktet du ser etter her, så er vi utsolgt. Her er en oversikt over de fleste nissefigurene som ble lagd på nittitallet. Midthun -serien avsluttes.


Asbjørn Moen lagde denne første oversikten som har vært til stor hjelp på jakt ettter nye nisser. Ny katalog får vi håpe kommer når han blir pensjonist neste år. Julenisse på korkstamme.

Piperenser kropp og lemmer. Aldersrelatert slitasje på tekstiler og skjegg. Gummi er i bra stand. Vi har resultater for Gamle nisser til salgs til de beste prisene. Den er i fin stand.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Kakeboksene er i mange strørrelser, og passer både til julekakene og julekonfekten. Med denne juleserien i heimen, vil du komme i riktig julestemning. Serviset blir prydet av seks nye nisser , tegnet av Kjell E.

Tilhørende serviset er det laget små figurer av nissene, med hver sine uttrykk og personlighet. Små grå nisse figurer på stein assortert. Syngende nisse med høy lue. Hans tegninger har gjennom en årrekke beriket vår fantasi og relasjon til nisseverdenen, og finnes i mange norske hjem på postkort , kalendre og nå som kopper, asjetter, figurer og mye mer. La deg inspirere av julepynt som skaper den ekte julestemningen.


Om du ønsker en tradisjonell julepynt, klassisk julepynt eller julepynt i mer moderne stil vil du finne det du trenger i våre julebutikker. Vi liker ulik pynting til jul, derfor har vi valgt ut litt ulike stiler så alle skal finne julepynt hos oss. Vi har alt du trenger av julepynt til vinduer, julepynt til bor julekranser. Er du av typen som liker å samle på julepynt eller bare trenger litt ekstra?


Gå inn å se på QXL. Finn mange spennende julepynt auksjoner fra Georg Jensen på QXL. Akkurat nå har QXL. NOK til 60-NOK på auksjoner i denne. Velg en butikk fra menyen, klikk på butikken på kartet eller søk butikknavn eller fylke for å finne informasjon om din Europris-butikk.


Det er ulike åpningstider, så husk å sjekke din Europris-butikk for riktige åpningstider. Nisse figurer av Kjell E. DANISH Tre nisser fra 70´erne. Arket er fra Stenders Forlag og bærer titlen Stenders Hø nisser.

ENGLISH Three goblins from 70s. See more ideas about Gnomes, Elves and Norwegian christmas. Følg alle hovedhandelsnettstedene i Norge. Spar tid ved å la oss foreta letingen.


Med en gang vi finner noe vi tror er av interesse, sender vi deg en e-post. Bevar Tunhovd som ei levende bygd! Hovedhistorien – Godtegnomene – kom til gjennom en konkurranse, og er skapt av 15-åringen Anne Marie G. Storhaug fra Gjerøy i Nordland.


Det vil vi kalle en imponerende debut. Vi følger samme historie gjennom hele juleheftet, hvor onkel Skrue må reise på tvers av USA med formuen sin for å rekke hjem til jul.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg