fredag 7. oktober 2016

Hentesett prematur

Vi ønsker å inspirere deg – både med flott design og fantastiske garnkvaliteter. Dale Garn er din garanti for kvalitet og faglig kompetanse. Din nettleser er utdatert! For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren.


Designene i denne hentesett katalogen strikkes i Dale Baby Ull som er spunnet av den beste kvalitetsullen fra merinosauen.

Ullen er grundig kjemmet slik at plaggene føles myke og behagelige mot barnets hud. Her finner du klær til baby som body, strømpebukse, prematurklær og hentesett. Bib-body fra Seville Design som passer perfekt til barn som ikke liker å ha på smekke. Safa strømpebukse i bomull til baby har ribbestrikk.


Prematurklær - Lille Maja har hentesett til premature barn fra Petit Bateau. Det finnes ingen produkter som svarer til valgene Dette er en tilpasset CMS blokk vises hvis kategorien er tom. Smil på kinn, glad i sinn slik.

Opprinnelig er settet strikket i babyull men jeg har strikket denne jakken i ett nytt garn som har kommet på min lokale garnbutikk. Elise by Permin er laget av bomull og cashmere, så med andre ord er dette ett garn som vil være så behagelig for den nyfødte å ha på seg. Se hele vårt store utvalg av prematurklær i nettbutikken til jenter og gutter.


Gratis frakt og lynrask levering. Vi kan også levere til SUS. Jeg la opp masker. Så var tiden kommet til ett nytt hentesett , denne gangen etter ønske fra ei som blir oldemor på sensommeren.


Hentesett Inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til valgt størrelse. Lykkeliten-jakke, bukse, lue, og tøfler strikket i Viking Baby Ull ( 1 merinoull, superwash). Da ble idéen om hentesett i størrelse formet, forteller hun. Med disse enkle strikkeoppskriftene kan du lage babyklær som varmer den nyfødte i kulda.


Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland. Hentesett med jakke, bukse, lue og sokker til babyn i garnet Viking Baby ull!


Tilbehør: Rundpinner og mm, cm.

Strømpepinner: og mm. Knapper: 6-7-stk. Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse. Du finner også informasjon under hvilke strikkepinner og evnt hvilket tilbehør du trenger til dette nydelige plagget. Garn brukt i oppskriftene til Tema babytepper og hentesett : Sandnes Alpakka, Sandnes mini Alpakka, Lanett, Sandnes Mini Duett, Tove.


Da tremenningen min såg det hvite hentesettet jeg strikket tidligere ønsket hun også ett. Hun fikk sin tredje lille prins morgenen onsdag juni. Hentesettet fikk jeg ferdig så å si i siste liten da ønske om settet kom litt sent, men så lenge det ble ferdig er jo det det viktigste. Vi leverer dette hjem til deg på 1-dager.


Vi har ulltøy til baby i mange fine farger og fasonger. Våre babyklær er designet i Norge og laget av økologisk ull. Se våre babyklær og bestill enkelt på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg