fredag 14. oktober 2016

Bursdagshilsen sitat

Morsomme sitater og gode ord til bruk ved fødselsdagen. Nyttig for deg som vil sette en ekstra spiss på bursdagskortet eller talen til jubilanten. Du vet en person er spesiell når vedkommende kan få deg til å smile uansett hvilket humør du er i. Du møter tusenvis av mennesker gjennom livet som du ikke føler at du har noe som helst til felles med.


Så møter du den ene spesielle personen, og livet ditt er endret på et blunk.

Bursdagsdikt, bursdagsbilder, bursdagsfest, bursdagsgave, bursdagshilsen , bursdagsrim, bursdagstips, bursdagsvise. Below I have collected some good Poems, Quotes, Pictures and Words of Wisdom that can be used for Birthday. Tekst til bursdagskort Her finner du en rekke eksempler på tekster som passer å skrive på bursdagskortet. Morsom bursdagshilsen Dersom du har lyst til å skrive en humoristisk hilsen til den som fyller år, så kan du finne en mengde forslag til morsomme tekster her.


Skal du skrive en års hilsen, og trenger litt inspirasjon eller tips til hva du skal skrive? Da har du kommet på riktig sted. Her får du mange gode tips til hva du skrive på kortet, eller hva du.

Personlighetstest Dagens sitat. Kontaktinfo Bruk av sitater Publisere egne sitater Ofte stilte spørsmål Bruk av cookies Annonsering Takk til. Trenger du et godt sitat ? Smil til verden, og du får en støvel i trynet.


Smil igjen, og du har et nytt par! Alle behøver en venn iblant, så ta godt vare på den du fant. Nok eit lys skal blåsast ut, du blir snart ein vaksen gut, åra har gått i slik ein fart, og vi har vore med deg heilt frå start.


Her har vi samlet en hel rekke med morsomme bursdagshilsener som garantert kommer til å bringe frem latteren! Sitater om alder – Samling av flotte og morsomme sitat om alderdom. Leter du etter sitater om alder? Jeg er en gammel mann, og vet om mange svært mange ting det går an bekymre seg for - men de fleste av dem skjedde aldri. Inspirerende, morsomme og underfundige ordtak om livet og det å være menneske.


I bare tre ord kan jeg oppsummere alt jeg har lært om livet: Det går videre. Letter from a Mother to a Daughter: My dear girl, the day you see I’m getting ol I ask you to please be patient, but most of all, try to understand what I’m going through. Når vennene dine begynner å smigre deg med at du ser ung ut, er det et sikkert tegn på at du holder på å bli gammel.


På denne siden gir vi deg flere fine og kloke sitater fra Alan Alexander Milnes bøker om Ole Brumm.

Kom med forslag jenter. Nevøen min blir år på søndag. Skal skrive kort til han, men det er jo så vanskelig å finne på å skrive noe til han. Han er en rolig, grei og flink gutt.


Noen ganger er det de minste tingene som tar opp den største plassen i ditt hjerte. Ole Brumm Ole Brumm og Nasse Nøff sitter på et berg og ser utover havet. Plutselig snur Nasse seg rundt, ser inn i øynene til Brumm, og begynner å gråte. Skal du holde en tale, eller vil du bare bli inspirert?


A young wife sat on a sofa on a hot humid day, Drinking iced tea and visiting with her Mother. As they talked about life, about marriage, about the responsibilities of life and the obligations of adulthoo the mother clinked the ice cubes in her glass thoughtfully and turned a clear, sober glance upon her daughter. Eg var så trøytt av dagen eg stunda etter ro, no skulle det bli godt å gå til kvile.


Men som eg gjekk og rydda eg såg ein liten sko, ein barnesko, som leita fram att smilet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg