torsdag 20. oktober 2016

Frisk blødning uke 6

Medisinsk utstyr og hurtigtester. Narkotikatester og graviditetstester. Som tilstand Frisk rectalblødning. Veiledende rett til nødvendig helsehjelp i spesialisthelsetjenesten?


Da er det nok muligens over for min del.

Har blødd i tre dager nå. Først litt rosa på papiret, men nå blør jeg som om jeg skulle hatt. Måtte bruke bind i perioder. Der var morkaka årsaken. Med nr opplevde jeg litt rosa på papiret ved dobesøk i uke 6. Nå med nr hadde jeg en styrt blødning i uke med klumper osv.


Var sikker på det var sa.

Fortsatte med brun utflod i noen uker. Hadde en frisk blødning igjen nå i uke 1 men er fortsatt en levende spire. Er gravid med IVF, fryseforsøk.


Da jeg var i uke fikk jeg en moderat blødning (friskt blo uten klumper, men ganske rødt i toalettet og på papir. Gikk over til brunlig spotting utover dagen). En vanlig og ufarlig årsak til blødning helt tidlig i svangerskapet er implantasjonsblødning - at du blør litt når det befruktede egget fester seg i livmorens slimhinne. Blødning fra skjeden og menstruasjonsliknende smerter, særlig i tidsperioden 6. Blødning mellom menstruasjonene kan skyldes hormoner, betennelse eller kreft. Hos de fleste kvinner kommer menstruasjonen nokså regelmessig, men det er normalt at den varierer opptil fem dager fra gang til gang.


Er variasjonen større, kalles det uregelmessig menstruasjon. Infeksjon (symptomer: smerte, feber og eventuelt blødning ) – Blødning som resulterer i ny utskrapning. Etter aborten Kvinner har ofte blødning 1-uker etter aborten. Det anbefales å avstå fra samleie i denne tiden.


Etter en spontanabort blir de fleste raskt gravide igjen. Svært mange er opptatt av hvor fort de kan prøve. Er det noen her som har erfaring med sterke smerter nederst i magen (høyre og venstre side, høyre verst), under graviditet?

For de aller fleste har den kraftigste blødningen avtatt en del en snau uke etter fødselen. Det er normalt med blødning fra skjeden i 4- uker etter fødselen, da som en avtagende mens. Så lenge det ikke lukter annet enn mens-emment av denne utfloden, så er alt normalt. Jeg fødte for uke siden og blødningene ble mindre og mindre og gikk over til utflod ca uker etter fødsel.


For dager siden fikk jeg derimot frisk blødning igjen (da uker siden fødsel). Det er ikke store mengder, ingen klumper og det lukter ikke ille, men. Svangerskapslengde og mengden blødning må vurderes. Småblødninger i form av litt rosa på papiret når du tørker deg, eller en liten dråpe i trusa, er vanlige og som regel ufarlige.


Jeg hadde brun utflod i uke og frisk blødning i uke , Hadde også magsemerter sammen med disse blødningene, men har ei jente på snart mndr n. Jeg har i dag ei frisk og fin jente på mnd og svangerskapet forløp uten komplikasjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg