onsdag 26. oktober 2016

Gode ord for dagen

Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Finn laveste nettpris her. Trenger du et godt sitat? Gode venner husker bursdagen din, men glemmer alderen.


Gratulerer med nok et spenstig tall i samlingen din.

Nå er det din tur til å feire at det er lenge siden du ble født. Vinen gjør underverker. Neste gang du tenker på vakre ting, så ikke glem å tenke på deg. Umulig er et ord som kun finnes i idioters ordbøker. Når soldatene kommer til deg med problemer er den dagen du har sluttet å lede dem.


Her finner du ord som. Norske ordtak Sitatbilder Varme sitater Grip dagen Nye muligheter Inspirerende sitater Henrik Ibsen.

A man came home from work and found his children outside, still in their pajamas, playing in the mu with empty food boxes and wrappers strewn around garden, The door of his wife’s car was open, as was the front door to the house and no sign of the dog, walking in the door, he found …an even bigger mess. Dette kan være et dikt, noen vis­doms­ ord , en for­tel­ling, en film­snutt, musikk eller lignende – fortalt hovedsaklig av lærerne. Peter og Johannes gikk en dag opp til tempelet, til ettermiddagsbønnen ved den niende time.


Da kom noen bærende på en mann som hadde vært lam helt fra mors liv. Jeg kan gjøre noe hyggelig for et annet menneske, eller si noen gode ord. I stedet for å bare tenke godt om andre, vil jeg gjerne sette ord på det.


Hva tenker du om den responsen denne kalenderen har utløst? Det er veldig stas at så mange synes at det virker som en god idé. Vi trenger å gi hverandre bærekraft.


Being unwante unlove uncared for , forgotten by everybody, I think that is a much greater hunger, a much greater poverty than the person who has nothing to eat. Måtte den store dagen bli fylt med glede og gode minner! Ord har kraft i seg. Ett år eldre, men like ung i kropp og sinn! Nyt denne spesielle dagen - den kommer aldri igjen.


Hipp Hurra for DEG på dagen DIN!

Glem ikke å ønske deg noe før du. Dagen er din - KOS DEG! Morsomme visdomsord til konfirmanten… Tenåringer klager alltid på at det ikke er noe å finne på, for deretter å tilbringe hele natten utendørs med å gjøre nettopp det.


Les gjerne også ord om. La dagene som kommer bli gode og fine. God jul til deg og dine. Bibelen oppfordrer oss stadig til å si gode ord , til å oppmuntre hverandre, til å styrke hverandre. Som kristne burde vi derfor være ekstra påpasselige med hvilke ord vi bruker, våre ord viser hva vi lar råde i hjertet.


Vi kan enten rive ned eller bygge opp, og vi er ikke kalt til å rive ned mennesker. Jeg tenkte å starte en tråd hvor vi kan dele gode ord og setninger med hverandre. Poenget er at det skal være positivt. Vi trenger litt positivt innpå her også, og da kan jo noen gode ord være fint.


Det kan være både på norsk og engelsk. Det gir glede og gjør livene våre rikere. Gode ord og tanker er krydder i hverdagen. Vi må bare dele det med hverandre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg