tirsdag 25. oktober 2016

Løve kostyme barn

Karnevalsklær - CoolStuff. De Beste Priser Nå! In the jungle, the mighty jungle, the lion sleeps tonight! Få høre deg brøle som jungelens konge!


Tigeren er i motsetning til løven ikke et flokkdyr. Produktet kan ikke ha blitt brukt eller modifisert.

Da har du en kjempesøt løveoverall her, som passer små barn. Den er deilig myk og god og passer perfekt når man er invitert på karneval, eller kanskje bare vil kose deg hjemme foran TV-en. Overallen er en myk og god løveoverall. Kostymet inneholder en brun vest og en hette.


Vesten har en påsydd hale og lukkes med en borrelås. Hetten har en tjukk manke i plysj og påsydde ører. Bruk gjerne litt ansiktsmaling for å gi litt ekstra liv til kostymet.


Inneholder vest med hale og hette med ører. One-size barnestørrelse (ca. 2-år).

Løve vest til barn. Gammel dame kostyme. Her er et vittig kostyme som det er enkelt å lage selv, så lenge du har de riktige kontaktene. Sønnen til Kine kledde seg nemlig ut som gammel dame! Alt du trenger er gammel dame klær (kanskje du kjenner noen du kan låne plagg av?) og en parykk.


Det er den tiden av året igjen. Enten det er Halloween, bursdagsfest eller en annen festlig anledning, er det på tide å finne fram sine kostymer for barn igjen. Mange barn elsker utkledninger, og det finnes så mye man kan være. Hvis du ikke allerede vet hva slags utkledning barnet ditt vil ha kan det være vanskelig å finne riktig kostyme. I vårt utvalg finner du lekne, fargerike og inspirerende utvalg av kostymer og tilbehør til barnet ditt.


Husker du spenningen som barn , da du kunne drømme deg bort fra virkeligheten inn i en magisk fantasiverden? Med Temashops kostymer kan barnet ditt sine fantasier bli til virkelighet. Kle deg ut som en LØVE i dette komplette plysj kostymet.


Se vårt store utvalg. Dette Ride-On løve kostymet er laget av det nederlandske merket Souza! Den er lett å ta på over klærne, og er også veldig enkel å justere i lengden ved å bruke stroppene på skulderen. Med dette løve kostymet kan ditt barn virkelig leke og fantasere.


Gigantisk utvalg barnekostymer.

Vi har kostymer til halloween, karneval, bursdagfester og andre anledninger. Bredt utvalg utkledning til barn i alle aldre. Nå kan minsten være en liten løve på karneval.


Herlig kostyme med fine detaljer til de minste fra til år. Denne løven har stor og god manke. Søtere blir det ikke. Obs: Merkelappen i kappen er feilmerket med alder 3-år.


Riktig alder er 2-år. Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris. Norges største leketøykjede! Billige leker på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg