onsdag 26. oktober 2016

Tapet gutterom 10 år

Tapet gutterom 10 år

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment fra Metabo.


Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Inspirasjon til barnerommet Skal du pusse opp eller bare fornye barnerommet med litt farger eller tapet ? Vår tapetkolleksjon til barn, Little Worl gir god mulighet til å mikse tapeter og farger og på den måten skape et fantasifullt rom til barn. Rolf Sletvold Interiørsenter AS, og tilbyr et stort utvalg innen parkett, gulvbelegg, tapet og andre interiørartikler.


Tjohei dere:-) Lenegutten på år skal få seg et nytt rom. Hen er en skikkelig fotballgutt. All fritid brukes til fotball. Alle friminutt og etter skolen kaster han (merk god oppdraglse) inn jakke og sekk, bytter til fotballsko i superfart og rasker med seg sekken med fotball og drikkeflaske i. Her har du tapet med drivved.


Designeren til denne var i en fjellhytte og fikk inspirasjonen til denne drivved tapeten. I fjellhytta fikk han øye på den vakre treveggen, av typisk tømmer. Grå treverk og drivved er et morsomt og horisontalt mønster som passer til alle rom. Har du drømt om å sove under åpen himmel en vinternatt uten å fryse? Astra er en tapet med stjerner som gjør det mulig.


Denne stilige stjernetapeten passer alle aldersgrupper og gjør rommet ditt karakteristisk. Soverommet er tenåringens eget domene, og det stedet han eller hun kan trekke seg tilbake for å være i fred eller sammen med venner. Interiørdesigner Anne May Gorgas fra AMG interiørdesign i Sandnes synes først og fremst at tenåringen bør være med og delta i interiørplanleggingen selv. Eg googla opp gutterom , (har nemlig tre gutter som eg vil ska få fine gutterom ),og vips der kom denne flotte bloggen din, åringen blei vill i blikket då eg viste han dine gutterom , samme med åringen, så dette ska bli bra!


Har henta masse tips og allerede malt, loonge lister på IKEA er og gjort! Da familien flyttet inn i sin nye leilighet, tapte minstemann i huset, Konrad på sju år , slaget om det største rommet. Nå som soverommet på knappe fem kvadratmeter er innredet med blå fargetoner og en hyggelig seng, er Konrad likevel svært fornøyd med sitt huleaktige gutterom. For gutterom 9-år så vil man kanskje ha litt røffere stil med kule farger.


Både foreldrene og barna selv vil kanskje gå bort fra vegger tapetsert med biler, men for en litt kulere og mer ungdommelig stil så kan man male noen vegger, eller til og med skapdører i en fin farge. På barnerommet er det lov å leke seg! Få inspirasjon og gode og kreative tips til fargevalg og overflater når rommet skal pusses opp.


P å barnerommet kan du virkelig gå bananas med tapetvalget. Om du bare tapetserer én vegg, blir det lettere å bytte den ut i takt med at barnet vokser fra prinsessedrømmer og monsterfascinasjon. Den pastellfargede tapeten fra Majvillan heter Körsbärsdalen, og kan kjøpes på Babystore. I denne kolleksjonen finner du som navnet tilsier fargerike naturelementer fra fjern og nær.


Her er motiver fra norske skoger og tradisjonelle rutemønstre til herlige og fargerike design med ananaser og grønne blader. Lise-Lotte Herlung, Hege Røe og Lise Kjos Haug har alle pusset opp og innredet barnas rom. Selv om de alle hadde samme utgangspunkt om å skape et trivelig fristed for barnet, har resultatene blitt svært forskjellig, men alle like passende på et gutterom. Nye tapeter er en enkel måte å forandre og gi rommene dine en helt ny karakter på.


Hos oss finner du et stort og variert utvalg av både ensfargede og mønstrede tapeter, som for eksempel unike fondtapeter for ethvert rom og smak. Dette er noe å ta hensyn til når man skal ut og finne tapet. Tenk gjennom hvor mye slitasje det vil bli i det rommet du skal ha tapet i. På et barnerom der faren for trehjulsykkelkollisjoner og flyvende leker er overhengende kan det være lurt å velge en type tapet som tåler litt slitasje og rengjøring. Birgit Torkildsby fra Borge er klar i sin sak, og mener svaret på det spørsmålet uten tvil er ja.


De unge bør få lov til å rendyrke sin egen stil på sitt eget rom. De vet ofte akkurat hva de ønsker seg, sier Torkildsby, som mener man må tørre å la de unge bestemme selv hvordan deres eget rom skal se ut, uavhengig av om det står i stil til resten av huset. Er vel du som har bestemt stort sett frem til nå så ta nå hensyn til gutten og la han utfolde seg litt. Hva så om Star Wars varer bare noen år ? Bortsett fra det ville jeg, i samråd med årigen satset på funksjonalitet. Jeg liker måten bilder og kort er hengt tilsynelatende tilfeldig opp med tape.


I dette rommet er det faktisk rom for lek, det er ikke bare et utstillingsrom. Pluss for at det faktisk er plass til barnets leker. Klikk Bolig og Norske Interiørblogger samarbeider om utveksling av redaksjonelt stoff.


Hverdags-elsker, stortrives med de vanlige dagene, koser meg i hus og hjem og med familien! Vi bor i et tredve år gammelt hus i Kragerø som vi pusser opp rom for rom og jeg har en stor forkjærlighet for interiør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg