onsdag 26. oktober 2016

Frisør lillehammer

Den blir i dag drevet av Hilde Ødegaard og Beate Søvik Pedersen. Sammen jobber de med andre flinke frisører og lærlinger. Klipp og styling for damer og herrer. Online booking, Drop-in, gratis parkering og kort ventetid!


Skal du klippe eller farge håret eller leter du kanskje etter noen som kan gjøre din brudeoppsetting på den store dagen? I Fredrikstad kan vi i tillegg til frisørvirksomhet tilby både hud- og fotpleie i egen avdeling. Her har vi også et innbydende parfymeri med kjente merkevarer. Velkommen til en hyggelig salong med god atmosfære. Alle frisørtjenester, pluss parykker og løshår.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Hotell med sentral beliggenhet. Vi startet på Strandtorget, og var der i år.


Frisør lillehammer

Nettstedet vårt benytter informasjonskapsler for å garantere den beste brukeropplevelsen. Ved å fortsette å benytte nettstedet, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Nikita Hair er Nordens største frisørkjede med over salonger i Norge. Over av våre kunder vil anbefale oss. Vi har fornøydgaranti!


Innebærer drømmejobben kreativitet, farge og visuell utforming? Hvem passer studiet for? Du som velger frisør , blomster- og interiørdesign bør ha kreative evner og anlegg, og like å arbeide med hendene. Lillehammer sentrum.


Frisør lillehammer

Vi er så takknemlige for å ha fått enda en superfrisør. Finn Frisør Strandtorget. Vi kan tilby en behagelig Frisøropplevelse med fokus på ly lys, lukt og visuelle. Herrer har alltid vært i fokus i våre salonger og med våre nye barberavdelinger understreker vi hva dere betyr for oss.


Om du ønsker en klipp med massasje, en kjapp klipp i lunsjen eller noen tilleggsbehandlinger, er våre frisører, stylister og lærlinger klare for å gi deg en velfortjent pust i bakken hos oss. Veldig flinke frisører! God service og klipp til en.


Frisør lillehammer

Reviews Very good treatment process, and a very nice, new,. Vi er tilbake Mandag April kl #129312; Gå gjerne inn på cityfrisor. Ha en fin helg #128512; cityfrisor.


Her finner du informasjon om tjenester for våre innbyggere og gjester. Er det noe du savner? Noe du er spesielt godt fornøyd med?


Frisør lillehammer

Vi takker for alle innspill som hjelper oss til å bli et enda bedre sentrum å besøke. Her kan du få alt fra trendy fargedesign til en old school knivbarbering. I Sayso ser vi på håret som ditt viktigste assessoar og vi har ekspertisen på behandlinger og produkter som gjør det mulig for deg å være fin på håret hele året, også mellom frisørbesøkene!


Du finner våre dyktige frisører i salonger over hele Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg