mandag 10. oktober 2016

Fiskene stjernetegn

De er snille og vanskelige å hisse opp, de har også vansker med å bestemme seg. De ser verden gjennom rosa briller, og har dermed lett for å flykte fra realitetene. Fiskene har lett for å drikke for mye alkohol eller misbruke narkotika. Mange har store humørsvigninger. Fiskene (fra latin Pisces) er et stjernetegn og en stjernebilde.


Mennesker født mellom 19.

Nøkkelord: Jeg tror. Kan være upraktisk, neglectful. Modtagelig, intuitiv og følsom er du. Men som Fisk er du også opfindsom, fleksibel og foranderlig. Fisken er tegnet for evighe reinkarnation og åndelig genfødsel.


Du søger klart de spirituelle værdier i livet og har hang til mysticisme. Positive egenskaper: Fiskene er det siste tegnet i Zodiaken og representerer stadiet før det man sår skal spire på nytt. Disse personlighetene har litt av alle tegnene i seg og har ofte ett større perspektiv enn mange andre i Zodiaken.

Fisken lever i et forunderlig sted mellom fantasi og virkelighet, og selv om de også er klar over realitetene, så leter fisken etter et person som kan oppfylle drømmer. Når du er forelsket, har du en tendens til å prøve for hardt. Men når fisken er spesielt bedt om å holde den under fin hans , han vil være nær i kjeften og pålitelig, og du kan stole på ham med mørkeste hemmeligheter. En og annen Fiskene hvem er offer for en plaget Mercury snakker veldig fort, flytende og ofte. Fiskene er et kreativt og åndelig tegn og de egner seg ofte godt i yrker som har med musikk, kunst, dans, film og foto å gjøre.


Omsorgsyrker er også et populært valg, siden de lar Fiskene få bruke sin uselviske og medfølende natur til å hjelpe andre. LÆS MERE OM FISKEN. Stjernetegnet Fisken går fra den 19. Fisken elsker alt hvad der er smukt og er født med fantastisk smag. Gallerier og museer er steder som Fisken opholder sig, hvis han skal have nogle smukke oplevelser.


Hvilket stjernetegn dere er født inn i, trenger ikke nødvendigvis å ha en stor innvirkning på forholdet. Men det kan være lurt å undersøke om egenskapene deres passer godt sammen eller ikke. Klikk på ditt stjernetegn for å se dagens horoskop!


Babu Bruk navigasjonsmeny for å se horoskop kjærlighetsmatch og mye mer Fiskenes Væren Tyren Tvillingene Krepsen Løven Jomfruen Vekten Skorpionen Skytten Steinbukken Vannmannen Pisces ( Fiskene ) 21. Vil du sitere denne artikkelen? Kopier denne teksten og lim den inn i litteraturlisten din: Fiskene - stjernetegn.


I Store norske leksikon.

Fiskene (latin Pisces) er et stjernebilde på den nordlige himmelhalvkulen. Fiskene er også et stjernetegn innen astrologi, en gammel spådomskunst basert på overtro om planeters og stjernes påvirkningskraft på livet på jorda. Vi har mange smykke typer hvor stjernetegnet fiskene inkludert. Så du fisk i stjernetegn vil det være et opplagt valg som smykker.


Vi har smykker i mange stjernetegn og det kan være alt fra halskjeder å anheng i henhold til dine behov. Bla gjennom våre stjernetegn fiskene smykker og finn din favoritt, og vi vil sende den raskt i en fin boks. Fisken kan have svært ved at fuldføre opgaver på job eller i dens personlige tilværelse og har derfor brug for et supplerende stjernetegn til at hjælpe den med at eksekvere sin beslutning. Er du født i Fiskene ? Da er du Virkelighetsnær, fornuftig, snill, vurderende og planmessig.


Men du har også en tendens til å være humørsyk, uberegnelig og trang til å føle deg som martyr. Gratis Framtids, Astrologi, Horoskopene. Dagens horoskop, ukeshoroskop og kinesisk horoskop.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg