fredag 7. oktober 2016

Hente barn som reiser alene

Uansett hva slags ferie du ønsker deg, finner du den hos Ving. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Over 6flyselskaper. Book din neste reise med Supersaver nå!


Søk og finn de beste og billigste reiser i ett og samme søk.

Du kan bestille billett til barn som skal reise alene , på de fleste flyvningene våre. Tjenesten for barn som reiser alene er kun tilgjengelig hvis barnet reiser med en vanlig billett. Visse land krever skriftlig samtykke fra en forelder eller verge for barn på 12–år som reiser alene uten assistanse.


Barn kan reise alene fra de er fem år. Barn mellom fem og år som reiser alene får en mappe med reiseinformasjon som de må bære synlig under hele reisen. Mappen får du av flyselskapet ved innsjekking.


Her må du også oppgi hvem som skal hente barnet.

Vi anbefaler deg å fylle ut skjema på forhånd sånn at innsjekking går raskere. Flyselskapet har plass til åtte barn som reiser alene på hvert fly. Det kan være greit å være ute i god ti slik at du vet at du får en av disse plassene. Barn som reiser alene får god oppfølging.


Det er viktig at den som henter tar med legitimasjon og er den samme som står oppført. Med tjenesten vår for barn som reiser alene kan du være sikker på at barnet ditt vil reise trygt. Barn under år må reise sammen med en person som er minst år. Ellers må barn under år reise som barn som reiser alene.


Den som følger barnet til flyplassen må være tilstede helt til flyet har tatt av. Generelt gjelder det at barn må være minst fem år for å få reise på egen hånd. For barn mellom fem og elleve år tilbyr de fleste flyselskap assistanseservice (UM).


Alt du trenger å vite om assistanse for mindreårige som reiser uten ledsager, og hvor gammelt barnet må være for å kunne reise alene. Bagasje for barn og spedbarn. Se hvilke bagasjeregler som gjelder for barn og spedbarn, inkludert barnevogner og bilseter.


Planlegger du en ferie med barna ? Ingen problem – alle er velkomne hos SAS.

Vi vil alltid gjøre vårt beste for å gjøre reisen din fornøyelig. For å gjøre reisen enda mer knirkefri tilbyr vi noen ekstra tjenester når du reiser med barn. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Hvis barnet reiser til og fra USA, må du bestille for mindreårige uten følge for barn under år som reiser alene.


Jeg reiser alene Reiseinformasjon for barn som reiser alene med Nettbuss express Vi skal gjøre så godt vi kan for at barn som reiser alene får en så god busstur som mulig. Derfor anbefaler vi at alle barn som reise alene med våre ekspressbusser å ha med seg dette skjemaet i utfylt tilstand. På grunn av at Kystbussen passerer to fergestrekninger, der ingen får oppholde seg i bussen, anbefaler vi at barn som reiser alene er minimum år.


Skjemaet Jeg reiser alene skal fylles ut av barnets foresatte med opplysninger om barnet og den som bringer eller henter barnet. Barnet viser skjemaet til sjåføren ved påstigning, og oppbevarer skjemaet selv under reisen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg