fredag 21. oktober 2016

Jollyroom reiseseng

Kjøp reiseseng hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. I så fall vil en reiseseng være et gunstig hjelpemiddel på turen. Moderne reisesenger er fullgode soveløsninger for barn, og de er lette å legge sammen og tar lite plass i bilen – eller på toget, for den del.


Jollyroom reiseseng

Perfekt når dere skal ut på familieferie. Dessuten fungerer sengen også fint som en ekstraseng hjemme. Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien.


Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 3dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Hver del er utstyrt med glidelås så du kan ta ut madrassene og vaske trekket. Praktisk oppbeveringslomme inngår. Passer til reisesenger med målene x 1cm.


Jollyroom reiseseng

Her på Jollyroom har vi et stort utvalg av BabyBjörns barneprodukter. En kompakt og lett reiseseng som du lett kan ta med deg overalt. Den veier bare fem kilo og man setter opp den i bare en bevegelse. Den tilhørende transportvesken er like smidig som en vanlig veske. Den kraftige madrassen sørger for at senga står støtt på gulvet.


Reisesengen oppfyller gjeldende sikkerhetsstandarder. Den store forskjellen er at den er enklere å slå sammen og at stoffet sengen er laget av er mye mer behagelig. Ellers er madrassen like hard og sengen nesten like tung og vanskelig å bære med seg. Denne sengen har åpen netting på alle fire sider, så den er ikke lun.


Jollyroom reiseseng

Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. JOLLYGAMES – Vinn en reiseseng fra BabyBjörn! See more of Jollyroom. I dagens Jollygames har du sjansen til å vinne en praktisk,.


La den lille skatten din drømme søtt i Moweos reiseseng , Moon. Moweo Moon – en herlig reiseseng #128564;. Denne praktiske og fleksible sengen leveres med et spedbarnsinnlegg du kan ta ut når barnet ditt har blitt litt større #128077; Sengen er også perfekt å ta med på reisen, den er nemlig enkel å legge sammen og du kan frakte den i transportvesken med bærehåndtak! Veldig dårlig kundebehandling! Kjøpte et stellebord som manglet både to ben og fronten på en skuff, måtte vente fire(!) mnd på å få svar fra kundeservice!


Jollyroom reiseseng

Enkel å sette opp og pakke sammen. Luke med glidelås på kortsiden så barna enkelt kan krype ut og inn av sengen. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og fysiske butikker.


Tre små koffertsenger scorer også høyt. I vårt sortiment finnes en rekke forskjellige funksjonelle produkter for nyfødte babyer og barn opp til kg. Familier som reiser ofte kan dra nytte av en reiseseng , da disse tar lite plass ved transportering. BabyBjörn reiseseng light gjør det best i testen av reisesenger.


Vi er en landsdekkende kjede med over butikker. Babyutstyr er mye mer enn bare en barnevogn. Finn alt fra små detaljer til komplette soverom hos oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg