mandag 17. oktober 2016

Traktorkake form

Bestem så størrelsen du ønsker å lage firguren i og kutt til. Så er det bare å bykke opp lag på lag med krem og bunn. Det er veldig lurt å sette kaken kaldt så den setterseg og holder formen innimellom.


Og få den fast og fin før siste laget med krem. Avslutt med marsipan, eller sukkerpasta. Gjør en liten gutt lykkelig – del oppskrift på en traktorkake !

Den trenger ikke være superavansert, bare at han ser at kaken forestiller en traktor. Min bror som er bonde skal feire bursdag til helgen og siden det blir mange barn i selskapet tenkte jeg bake en traktorkake. Kakeform formet som en traktor , fra Cacas AS. Formen er av aluminium og den ferdige kaken kan dekoreres på mange måter.


Trykk på bildet for stor versjon. Vi pakker og sender samme dag eller neste virkedag. Samme bruksområde som en aluminiumsform, men ikke sett den rett på.


Lag en morsom kake til barne-bursdagen!

Perfekt til å lage kake eller is i traktorform. Kan anvendes til matvarer og tåler oppvaskmaskin. Er smaksnøytral og temperaturbestandig fra -til 230.


Verdens beste Patrick har feiret toårs dag! Og når det er traktor som er det kuleste i verden så måtte a mor lage en traktorkake til bursdagen! Her ser du resultatet! Goguttn i førersete! E vanlig sjokoladekake og vanlig sjokoladefyll bare at jeg har sløyfet sjokoladen eller i dette tilfellet oboyen for å få kremen hvit.


Man kan jo også bare skjære ut en Traktor utav ei sjokoladekae i langpanne. Når glasuren er stivnet kan du tegne på det motivet du måtte ønske. Teg på med smeltet mørk sjokolade. Enda ei traktorkake som eg laga til gutten min sin årsdag. Dette er ei vanlig sjokolade-platekake, der eg laga ein traktor av non stop (måtte sjå på gutten min sin leiketraktor mens eg gjorde det).


I dag lagde jeg en traktorkake til sønnen til ei gammel klassevenninne av meg. Jeg klarte å lese feil på meldingen fra henne, så han er altså år, kremt. Men det var bare å lage tallet om til et 2-tall, så det ordnet seg fint det, he he!


Jeg vet jeg har nikkelallergi og ville ha dem vekk. Jeg fant på nett at det var mulig å reversere denne steriliseringen, at man faktisk kunne lage barn på normalt vis igjen.

Café Stings sjokoladekake er en killer sjokoladekake - myk og saftig med en helt fantastisk god sjokoladekrem! Jeg fant oppskriften på nettet for mange år siden, og kaken skal etter sigende stamme fra Café Sting i Stavanger. Varme og kulde bestandig fra -til 2° C. Flott kakeform formet som en traktor.


Innvendig høyde på formen er ca. Lynet McQueen silikon kakeform. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Gjr en liten gutt lykkelig - del oppskrift p en traktorkake. D Traktor kake tutorial Hannes kaker cakes by Hanne 29.


Hvordan Lage Traktor Kake Oppskrifter - Oppskrifter for hvordan lage traktor kake. Tones kaker og andre ste saker: Traktorkake til en. Gynekologi og graviditet - Doktoronline - Forum 24. Betaler 0dollar per avspilling - kultur. Hnd-, fot- og munnsykdom - Felleskatalogen Hnd-, fot- og munnsykdom er en virusinfeksjon som rammer barn.


Da har jeg prøvd meg på nytt på en traktorkake. Synes det var en vanskelig sak å lage, og ble ikke helt fornøy men ble bedre enn sist i allefal. En saftig og god sjokoladekake går aldri av moten. Den er ypperlig i barnebursdag, da den kan formes og pyntes slik at den passer perfekt til akkurat ditt bursdagsbarn, enten det er superhelter, traktorer eller sjørøvere som står høyest i kurs. En tredimensjonal traktorkake er den største utfordringen jeg har hatt.


Den tok over et døgn å lage, forteller hun. Og nå har kakedamen altså lagt sin elsk på kakekuler stukket på pinner. Cake balls, eller kakekuler, har vært en populær greie i kakemiljøene en stund.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg