fredag 14. oktober 2016

Sjokolademuffins med flytende sjokolade

Sjokolade og Søtsaker du kan gi bort i Gave eller unne Deg Selv. Nordens største utvalg! Smaken av sjokolade er kanskje verdens mest elskede.


Her er ti interessante fakta du kanskje ikke visste om det brune gullet. Dette er en veldig enkel, men likevel utrolig god oppskrift på sjokolademuffins ! De kan enten serveres som de er eller pyntes med et lite melisdryss.

Eller du kan strø over litt hakket sjokolade før steking, slik som på bildet. Dermed får sjokolademuffinsene straks preg av å være litt eksklusive. Oppskriften gir stk.


Denne muffinsen er en smaksvinner. Sjokolademuffinsene er supergode både med og uten glasur, så her er det fritt frem. Jeg har gått til innkjøp av muffins-stekebrett til hytta, og satte i gang med å bake sjokolademuffins til kveldskosen foran peisen.


Jeg er jo så heldig at jeg har en liten kjøkkenassistent på måneder som hjelper til så godt han kan med å finne frem alskens boller og sleiver som det kan bli bruk for. Hvis du vil ha kaken flytende igjen, er det bare å varme den opp igjen i ovnen eller i mikro.

Kaken er god da også! Se også oppskrift på Flytende sjokoladekake, som lages med mørk sjokolade. Saftige sjokolademuffins som er superenkle å lage. Toppet med en deilig sjokoladekrem smaker de knallgodt til en kopp kaffe.


Lag dem gjerne et par dager før du skal servere dem - de blir bare bedre av å stå litt. Forvarm ovnen til 2grader. Knekk eggene i en bolle og visp dem sammen med sukkeret i en bolle til eggedosis. Bland sammen alle de tørre varene.


Ha smør og melk i eggedosisen. Fyll massen i muffinsformer (muffins-stekebrett er enklest, men det går fint med papirformer). Her er oppskriften på noen veldig gode og glutenfrie sjokolademuffins.


Disse gode cupcakesene blir luftige og gode, og på toppen brer du godt med den gode sjokoladeglasuren. Pynt gjerne med små hjerter, seigmenn, sølvkuler eller annen fin pynt. Fyldig sjokoladekake med fløyelsmyk sjokoladekrem. Hele g protein per muffins, men bare g karbohydrater og fett.


Stikk ned en bit sjokolade i deigen i muffinsformene. Det kan høres litt rart ut, men tro oss: Det er supergodt! Her gir vi deg oppskriften på 7-muffins som er supersaftige og gode på smak.

Ingredienser 7-muffins. Et godt tips er å stette muffinsformene i et muffinsbrett først, - da holder de formen enklere. I dag vil jeg dele oppskriften på disse herlige sjokolademuffins. Kanskje du blir fristet til å lage akkurat disse.


Jeg toppet disse sjokolademuffins med en fantastisk god marengskrem som dyppes i herlig sjokolade. En fryd for øyet på et hvilket som helst dessertbor og så er de bare så innmari gode. Du må bare teste dem. Med sine tre sorter sjokolade tar Trippel sjokolademuffins deg til sjokoladehimmelen. Ekstra saftige sjokolademuffins med store sjokoladebiter.


Elsker du sjokolade er dette muffinsen for deg. For ekstra fyldig smak kan du bruke biter av mørk sjokolade i deigen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg