mandag 3. oktober 2016

Ombord på fly

Ombord på fly

Fly billig overalt og spar penger på flyreiser. Finn den beste løsningen! Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Hvor mye bagasje du kan ta med deg, hvordan du skal beskytte bagasjen på reisen og hva du ikke kan ta med deg.


Ombord på fly

Innsjekking og boarding. Når, hvor og hvordan du sjekker inn, enten du er på nett, på flyplassen eller går rett til gate. Posen du finner på flyplassene er en 1-liters frysepose med en såkalt Zip-top, eller klemmelås. Ikke ta sjansen på at du får tak i pose på lufthavnen, selv om de ofte har dette tilgjengelig ved sikkerhetskontrollen. Posen kan benyttes flere ganger, og du finner slike på de fleste dagligvarebutikkene.


Rutefly: Mange ruteflyselskaper innen Europa har helt tatt bort servering av måltider og tilbyr kun mat ombord mot en ekstra kostnad. Dette kan også gjelde på noen flyvninger utenfor Europa. Det er forskere fra University of Pittsburgh som har undersøkt medisinske nødstilfeller ombord på fly. En kvinne våknet opp helt alene ombord på et kaldt, mørkt fly etter å ha sovnet på et Air Canada- fly til Toronto.


PASS PÅ MÅLENE: De forskjellige flyselskapene har forskjellige krav til vekt og mål på håndbagasjen. Og har du med deg for mye ombord , kan det koste deg ekstra. Reglene for håndbagasje, går både på størrelse, og på vekt. Bare ta med eget utstyr, logg deg på og surf i vei.


Når du er logget på WiFi-en, har du tilgang til Video On Demand (video på bestilling). Der finner du et stort utvalg av filmer og TV-programmer du kan se på med ditt eget utstyr. Hva skjer hvis du må bytte fly ? Taxfree – sjekk hvilke regler som gjelder for taxfree-væsker på det endelige reisemålet eller på flyplassene du skal mellomlande på. Reglene varierer fra flyplass til flyplass, alt etter hvor du flyr fra - husk å sjekke flyplassens nettsider. Pulver i håndbagasjen — Flyvninger til USA.


Ombord på fly

Dokumentasjon på kjæledyret. Vi vil at turen din skal gå så knirkefritt som mulig, så husk å sjekke om katten eller hunden din har alle de nødvendige dokumentene de trenger for å reise med fly. Dette gjelder også vaksinasjonsdokumenter. På internasjonale flyvninger må denne dokumentasjonen være på engelsk. Ting raste fra hattehyllene, folk hylte og noen kastet opp i midtgangen Det varte lenge og var veldig ubehagelig.


Nå selges ikke alle billetter (bookingklasser) med no bag option, det er mange flighter dette forsvinner ganske fort på , så det med betalt bagasje gjelder ikke alle ombord. Rekorden for noen år siden var et par som kom drassende med en stor lysekrone og inisterte på å ha den i midtsetet. Vi er enig i hva som er greit, men jeg går å venter på en diskusjon omkring dette på vei ombord i et fly fra en eller annen vriompeis. Hadde vært enklere for alle parter om det sto det samme som hos SAS.


MTMboks er tillatt. Så om det er en regel på dette er vanskelig å si. Har ikke funnet noe offisiell informasjon fra SAS på dette heller.


Så nå er det SK8til ARN uten QCpå hodet under takeoff og landing. Uten transportlokket er de på 1Wh, dvs ikke tillatt å ta med på fly. Med transportlokket på frakobles cellene, og batteriet er bare på enheter á Wh, godt innafor grenseverdiene. Men siden lithiuminnholdet overstiger gram må det innhentes forhåndsgodkjenning for å ta dem med på Norwegians fly.


Ombord på fly

Og ved noen flyplasser, står strikkepinner på listen over forbudte gjenstander. Etter terrorangrepet i USA den 11. Andre døme med bord er. Om bord i eitt ord er ei uekte samansetning. Ekte samansetning har vi derimot m. Utleie og salg av barneutstyr for reisen med små barn.


Bestill online, hent og lever på flyplasser i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg