mandag 3. oktober 2016

Drammen sykehus busstopp

Drammen sykehus er det største av fire somatiske sykehus i Vestre Viken. Den nye modellen gir kortere ventetid i Akuttmottaket og færre innleggelser før eventuell operasjon. De to hovedfunksjonene, sykehus og helsepark, vil være omgitt av et samlende nettverk av gater, byrom og annen infrastruktur.


Dette nettverket skal henge godt sammen med Drammen i vest og Fjordbyen videre utover i Lier i øst. Rutetabeller for Helseekspressen Kongsberg- Drammen -Oslo, og oversikt over fasilitetene ombord. Sykehusapoteket Drammen ligger på sykehuset i Drammen som er en del av Vestre Viken helseforetak. Informasjonen på helsenorge.


Det er ingen erstatning for undersøkelse eller behandling hos helsepersonell. Fra hovedinngangen tar du heis B til 3. Følg den blå merkingen i gulvet til ekspedisjonen. På kvel natt og i helgen er vi lokalisert i 2. Bestill drømmeferien med Agoda. Gratis avbestilling! Rutetider for Helseekspressen som kjører strekningen Kongsberg - Drammen - Oslo.


Endeholdeplasser er hhv. Kongsberg sykehus og Ullevål sykehus , kjører via Radiumhospitalet og Riskhospitalet med flere. Nytt sykehus i Drammen vil bli et komplett akuttsykehus med elektive og akutte somatiskeog psykiatriske funksjoner. Sykehuset skal plasseres på Brakerøya, tett ved Drammen sentrum, og vil, i tillegg til et fremtidsrettet sykehus for befolkningen i Vestre Viken, bli en del av fremtidig bytuvikling i Lierbyen-området.


Styret i Helse Sør-Øst RHF har godkjent konseptrapporten fra Vestre Viken HF om nytt sykehus i Drammen , og at alternativet på Brakerøya legges til grunn for det videre arbeidet. Helseminister Bent Høie stadfestet vedtaket i foretaksmøte med. Aleris Sykehus Drammen tilbyr medisinske tjenester med kort ventetid og høy kvalitet.


Du vil bli møtt av blide og hjelpsomme ansatte, som vil gjøre sitt ytterste for å hjelpe deg. Best i klassen på hofteproteseoperasjon! Her på Aleris Drammen har vi svært gode resultater etter hofteproteseoperasjon.


Aleris Helse er Norges ledende private helseforetak med et landsdekkende tilbud av sykehus - og røntgentjenester. Ikke legg ut informasjon om egen eller andres helse. Sykehuset svarer ikke på konkrete spørsmål om sykdommer eller helsetilstand på denne. Klinikkene tilbyr et komplett behandlingstilbud innenfor psykisk helse og rus, se infosiden for mer info om avdelinger.


DRAMMEN : Drammens Tidende får opplysningen bekreftet av kommunikasjonsavdelingen til Vestre Viken HF. Da har vi rutiner for sånt, og iverksetter tiltak. Det skal etableres stråleterapi og ha integrerte lokaler for psykiatri.


Skyss har eit eige linjekart for Haukeland (PDF) der du kan finne ut kva for bussar som går forbi sjukehuset. På nettsidene til Skyss. Hverdagen på et sykehus er kompleks. Mye må fungere sammen for at pasientene skal få behandlingen de trenger.


Sykehuspartner leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst. Vi har bortimot 80.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg