fredag 28. oktober 2016

Forsikring briller lofavør

Vi hjelper deg med å finne de beste brillene til den best prisen. Kom til våre butikker. Finn damebriller til en god pris. Vi har et godt utvalg av linser. Specsavers er i nærheten av deg.


Se utvalg og bestill på nett. Stort utvalg av linser, briller , solbriller og tilbehør. Bestill fra LensWay i dag!


Hos oss kan du raskt og enkelt handle rimelige optikkprodukter av ypperste kvalitet. Til både dame, herre og barn. Har du hus må du ha egen forsikring på huset.


Du kan også ha behov for spesialforsikring på buna fotoutstyr med mer ved bruk utenfor hjemmet. SpareBank har et eget team som kun jobber med medlemmer av et LO-forbund. De hjelper deg med spørsmål til eksisterende forsikringer eller ved kjøp av forsikring.


De kan nås hver dag mellom kl. Er du medlem i et LO-forbund får du god pris på våre forsikringer. Det anbefales å tegne en egen verdigjenstandsforsikring på høreapparatet som vil dekke tap samt tilfeldig og plutselig skade på forsikret gjenstan som ikke er å anse som tyveri. LOfavør forsikring. Les mer om vår husforsikring.


Som medlem i et LO-forbund får du toppforsikring uten tillegg i prisen, og lavere egenandel ved skade. Du kan ha behov for spesialforsikring på buna fotoutstyr med mer ved bruk utenfor hjemmet. Det kommer jevnlig inn spørsmål til Fagbladet om forsikring. Dekker noen av disse forsikringene tap eller skade på briller ? Briller er en gjenganger. I over femti år har vi arbeidet for å gi gode og trygge avtaler til våre medlemmer.


Noe av det vi er mest stolte av er innboforsikringen vår. Den dekker alt du har av innbo og gir ekstra trygghet til det du har i hjemmet ditt. Nytt navn, men samme gode. Du får toppforsikring uten tillegg i prisen på hus, hytte, bil og båt.


Medlem i et LO-forbund? Da får du ekstra god pris på våre forsikringer. Norges beste innboforsikring er inkludert i medlemskapet.


Tar du godt vare på tingene dine, blir det fort bortkastede penger med en forsikring du egentlig ikke trenger. Dette er et produkt jeg mener de aller fleste ikke har behov for, avslutter Lars. Denne forsikringen dekker skader på, eller tap av, kostbare gjenstander i hele verden – også når du er på reise.


Når du tegner en slik forsikring , er det du selv som velger forsikringssummen. Våre gode produkter skal bidra til å understøtte trygghet i privatlivet, og disse forsikringene vil oppleves som et gode for alle medlemmene, forteller Kristin L. Halvorsen, Leder for salg og relasjon LO i SpareBank 1. Andre forsikringer kan tegnes på rimelige vilkår. Les også: Fordeler for deg som er medlem i FO (PDF, 3MB) (pdf). ID-tyveri er når en tredjemann benytter seg av ditt identifikasjonsbevis med hensikt om å begå svindel eller en kriminell handling.


Vi oppdaterer systemene våre. Prisberegner, skadeskjemaer, Min side og Min bedrift kan derfor være ustabil. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg