mandag 4. mars 2019

Vesterngaten medisinske senter hjemmeside

Vesterngaten Medisinske Senter. Velkommen til våre hjemmesider. Vi ønsker å gjøre kontakten med oss så enkel som mulig. Du vil i tillegg finne en del informasjon om legesenteret her.


Ellers er du velkommen til å ta kontakt på telefon dersom du ønsker. Bestill time via SMS. Kontaktinfo, kart, ansatte, kvalifikasjoner, omtaler. Vi vil høre din tilbakemelding! Pris hos oss er: 2kr.


Her kan du finne informasjon om åpningstider, telefontider og mye mer. Stensparken Medisinske Senter. Da vil du også få en link til oppføringen i 1Mobil og.


Olav Relling Institutt for Fysioterapi har over års allsidig erfaring som fysioterapeut innenfor opptreningsinstitusjoner, sykehus, kommunehelsetjeneste og i privat praksis. Har videreutdanning. Jørgen (33) er ny fastlege i Hønefoss: – Kan ikke tenke meg å gjøre noe annet. Se kontaktinfo, telefon, kart, veibeskrivelse, åpningstider, priser og ventetider. Det er fortsatt mulig å benytte seg av pasientsky i en overgangsfase.


Stavanger Medisinske Senter er lokalisert sentrumsnært i Stavanger og tilbyr et bredt helsetilbud. Skriv din omtale på minimum 1tegn på feltet ovenfor #128521; 2. VESTERNGATEN MEDISINSKE SENTER. Helsehuset har to fastlegekontor som samarbeider om blant annet ferieavvikling og IKT.


På VMS finnes det i tillegg privatpraktiserende fysioterapeuter, tannleger, ØNH-lege, og gynekolog. Den ledige hjemmel er plassert hos Lege Gaute Guttormsen. Sandens Medisinske Senter er en fullverdig allmennpraksis med hjelmer fordelt på leger i allmenn medisin. Våre tjenester omfatter alle aspekter innenfor almen helse samt fjerning av føflekker og småkirurgi, skadebehandling mm.


Her ut over har vi kompetanse innenfor sjømannsattester og petroleumsattester for offshore og sjøfolk. Husebyskogen Medisinske Senter er et moderne fastlegesenter mellom Smestad og Røa på Oslo Vest. Lokaler i dette bygget er til salgs. Vi har enkel adkomst med enkel parkering, trådløst nettverk på venterommet og egen barnevogn-parkering for småbarnsfamilier. Veldrevet 4-legesenter, hvorav det er.


Her finner du priser, ventetider og anmeldelser. Torget Medisinske Senter - Vi holder til i nye og moderne lokaler, lett tilgjengelig mitt i hjertet av Larvik sentrum med gode kollektivmuligheter. SMS Send oppføring på SMS. Her er det en doktor og to autoriserte helsesekretærer som er i sving dager i uken. VESTSKOGEN MEDISINSKE SENTER.


Vi er fastleger i et felles fastlegesenter lokalisert i 2. Alle våre leger er spesialister i allmennmedisin og medlemmer i Den Norske Legeforening. For å bestile time, fornye resepter, skrive til legen trykk på ePortal login. Ein vil ikkje kunne skrive til legen i ferien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg