mandag 11. mars 2019

Italia ferie

Italia ferie

Bestill og samle poeng. Finn fantastiske tilbud på reiser. Beskyttet av reisegarantifondet. Restplasstilbud på pakkereiser. Alltid gode tilbud. Fantastiske tilbud på storbyferie. Din reise begynner her.


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Rask og enkel kjøpsprosess. Du finner også alt fra alpetopper til bølgende åser i Toscana, fra kanaler i Venezia og fine sandstrender langs den vakre Adriaterhavskysten. Sardinia eller Sicilia?


Ferie ved sjøen i Tarquinia? Takket være italienerne kan vi nyte delikatesser som pasta bolognese, parmaskinke og pizza. Her kan du lese mer om våre italienske favoritt-badebyer. Og ikke egentlig på grunn av reisemålene – selv om jeg med Cinque Terre og Gardasjøen tikket av et par av de virkelige høydepunktene på støvelen. Nylige anmeldelser og bilder.


Italia ferie

Se hotellpriser og tilbud. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Landet som har så uendelig mye å by på – enten du er ute etter sol og varme, god mat og vin, kunst og kultur, eller romantiske opplevelser.


Om du velger sol og ba historiske byer eller en kombinasjon av alt – skuffet blir du garantert ikke. Her finner du forslag og reisetips til. Hvis du er på jakt etter moteopplevelser av den ultrahippe typen, skal du gå en tur langs Via Monte Napoleone, der de ekstravagante butikkene ligger side om side, eller på Vittorio Emanuele II, der de motebevisste italienske kvinnene går autonom catwalk nedover gaten. Les også: Hit kan du dra på ferie i Norge med barna! Fødselspermisjon og ferie har vi lagt til et land hvor vi langt ifra er de eneste som synes at vi har verdens herligeste, lille.


Italia ferie

Velg mellom fantastiske destinasjoner som Roma, Venezia, Sicilia, Firenze m. Lønnsmottakere i Finland har lengst ferie med dager betalt ferie og opp til lønnede høytidsdager i året. Også i Frankrike og De forente arabiske emirater er dager minimum. Minst ferie er det ifølger Mercer i Filippinene, der arbeidstagere har krav på bare fem dagers ferie i løpet av året. Italia Hotel Zelzate, Zelzate.


Bra priser, ingen reservasjonsgebyr. Landet rommer utallige kulturelle skatter, gamle landsbyer og historiske monumenter. Storbyen Milano, med shopping, luksus, mote og arkitektur, befinner sg sør for de maleriske sjøene Lago di Como, Lago di Maggiore. Disse informasjonskapslene inneholder ikke personlig informasjon.


Ved å godta innhold nedenfor godtar du bruken av disse informasjonskapslene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg