mandag 11. mars 2019

Cruise julen 2018

Mange flotte tilbud på cruise. Se alle avganger i julen her. Den endelige prisen gis av selgeren ved booking. Serviceavgift om bord tilkommer. Vennligst les igjennom våre reisevilkår nøye innen du booker ditt cruise.


Når du vil utforske den ville naturen langs kysten, er vinteren en eventyrlig årstid.

Landskapet er dekket av ren, hvit snø og luften er frisk og skarp. På et cruise i Karibien tenker vi sol, varme og late dager blant palmetrær og hvite strender med turkisblått hav så langt øyet kan se. Vi kan tilby noe for en hver smak. Et cruise i Karibien er en fantastisk opplevelse – og selve drømmeferien for mange.


Her får du muligheten til å oppleve flere karibiske paradisøyer på én og samme ferie. I tillegg venter herlige strender, turkist hav, svaiende palmer og mange nye inntrykk. Bemærk venligst, at priserne ikke bliver opdateret i realti hvilket betyder, at priserne kan ændres.


Det finnes mange gode grunner til å bestille et romantisk cruise. Ikke nok med at du kan velge mellom en rekke forskjellige former for cruise med varierte aktiviteter og reisemål, det er kanskje også langt rimeligere enn hva du tror.

Forestill deg å starte dagen med kaffen ute på dekk mens båten seiler i Det Karibiske hav – fra paradisøy til paradisøy. Cruise – en ferie full av opplevelser. Kanskje du heller vil på cruise i Middelhavet?


Eller prøve skjærgårdscruise i Kroatia? En cruiseferie åpner en helt ny verden av reisemål. Finn ditt cruise her! På cruise våkner du opp til et nytt og herlig sted hver morgen, og om bord venter massevis av aktiviteter og annen underholdning.


Les mer og bestill her. Du får rabatt på reiser med Hurtigruten gjennom LOfavør. Se tilbud og bestill her! Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Opplev nordlys på verdens vakreste sjøreise.


Legg igjen stresset og maset på lan unngå lange taxikøer, fjorten lag med ytterklær, kulde, snøslaps og overfylte handlegater. I Europa har julemarkedene en annen og lengre tradisjon enn hos oss. Ikke bare slipper du unna de lange køene - du kan risikere å gjøre et julegavekupp også. Vi i USA Spesialisten kan cruise og hjelper deg å navigere i jungelen av tilbud! Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat og tilbud.


Et cruise er en perfekt måte å se verden på, for du får oppleve flere øyer og byer på en og samme reise.

Velg mellom spennende cruiseruter i Karibia, Middelhavet, Det indiske hav, Hawaiis øyverden, Persiabukten og Nord-Europa. Besøk siden og gjør deg klar for en ferie full av lykke på torget! Hurtigruten er vel mest kjent for å seile langs norskekysten, men har også spennende turer til Antarktis, Sør-Amerika og Afrika.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg