torsdag 14. mars 2019

Laser hårfjerning pris

Ta i bruk IPL- hårfjerningslaser for et trygt og godt resultat. Til laser, fax og multimaskiner. Lave priser, rask levering. Hvilken hårfjerningsmetode passer deg best? Dette er en samlet oversikt over alle våre priser og.


Gjelder kun for permanent hårfjerning med laser.

Vi benytter også cryo kjølemaskin for skånsom og trygg behandling. Hårfjerning for kvinner – diode- laser. Hvis kunden ønsker får de gratis etterbehandling i dagene etterpå med biostimulerende laser for å forkorte helingstiden – dette vil også optimalisere resultatet av behandlingen. Ikke skriv sensitive opplysninger i dette skjemaet, du kan opplyse om slikt i en gratis konsultasjon. Sammenlign priser på Laser hårfjerning hos klinikker i Tromsø (totalt tjenester).


Gjør et smart valg av klinikk! Pris behandling kr. Du vil få opplyst eksakt pris for den type behandling du ønsker å få utført i løpet av konsultasjonen. Du kan lese mer om priser her.

Utfører også hårfjerning med voks. Vi utfører og hårfjerning med voks. Voksing er en skånsom måte å fjerne uønsket hårvekst. Se prisliste for hårfjerning i Oslo. På større områder, som f. Kjøp i Vippsbutikken vår: Vippsnr.


Med markedets beste laser for hårfjerning - diodelaseren - kan vi enkelt og effektivt fjerne ønsket hårvekst alle steder på kroppen. Uønsket eller sjenerende hårvekst? Medisinsk Hudklinikk på Hamar tilbyr hårfjerning med Laser.


Hvordan virker hårfjerning med laser ? Håret leder laserenergien ned i hårroten og ødelegger den. For å oppnå best resultat anbefaler vi hårfjerning med diode laser. Behandlingen gir varige resultater og stopper problemet med tilbakevennende hårvekst og betente hårsekker. Vår diodelaser leder varme ned til hårsekken, slik at denne ødelegges permanent. Permanent hårreduksjon.


Det finnes ingen metode som per i dag fjerner all uønsket hårvekst etter kun en behandling. Når vi inngår avtale om ti f. HBRS-kunder får avslag på hårfjerning ! Norske klinikker som utfører hårfjerning med laser , anbefaler tre til ti behandlinger for best resultat.

Ved fjerning av hår på kroppen anbefales det at behandlingen skjer med seks til ti ukers intervall mellom hver behandling. Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av cookies. Les mer Her om hvilke cookies, og hvordan du kan gjøre endringer. Behandling med laser eller IPL kan fjerne uønsket hårvekst for alltid. Les mer og se utvalget fra Power her.


Vi har de nyeste apparatene. I vårt sortiment av IPL finner du en modell som møter dine behov. Med IPL kan du fjerne hår smertefritt og permanent.


Vi tilbyr produkter fra de mest kjente varemerkene som Braun, Philips og Remington med flere. Oslo Laserklinikk har lang erfaring med fjerning av uønsket hårvekst på kroppen ved bruk av laser. Lite område (10xcm) 2. Vi tilbyr en effektiv og skånsom behandling med laser over alt der det finnes uønsket hår.


Kroppshår er naturlig, men utbredelse av hår, hårfarge og vekst varierer mye fra person til person.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg