fredag 29. mars 2019

Små køyesenger

Utnytt gulvplassen med køyeseng. Se utvalget vårt og gode løsninger her. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Få varene levert hjem.


Spar plass og gi barna morsomme lekemuligheter med en køyeseng.

Smarte Senger til Barn i alle aldre. Vi tilbyr både køyesenger med plass til tre og to personer, da vi også har familiekøye med en dobbeltseng med plass til to personer nederst. Køyesenger og brikser til barnerommet og hytta. I små rom, som for eksempel et barnerom, er køyesenger ofte et godt valg på grunn av den gode plassutnyttingen. Barna kan fint leke eller gjøre lekser på en pult under en høy loftseng.


Ram inn madrassen i en stilfull seng som kan bidra til å skape et harmonisk miljø på soverommet. Har du lyst på en stor seng, eller har du et mindre soverom hvor plassen må utnyttes godt? Hos oss finner du både sengerammer og køyesenger som passer ethvert behov og enhver stil.


Høysenger og køyesenger.

Wickey-høysenger er seng og lekeplass i ett. Under sengen kan barna bygge flotte huler, og når kvelden kommer, kan de gå til ro i øverste etasje. Ved siden av at det blir gøy å legge seg, får du dobbel utnyttelse av gulvplassen med de robuste loft- og køyesengene våre. Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjennom nettstedet.


Ut av disse informasjonskapslene lagres informasjonskapslene som er kategorisert som nødvendige i nettleseren din, ettersom de er like viktige for bruken av de grunnleggende funksjonalitetene på nettstedet. Dobbeltsen, enkeltseng, køyeseng, barneseng eller sprinkelseng. Vi har seng til liten og stor, og til ethvert behov.


Du trenger ikke å bo smått for å trenge smarte løsninger – og møbler – når du har barn. Med massevis av leker er det godt å kunne gjemme unna det meste i dype skuffer og skap. I de åpne hyllene kan du vise frem finstasen!


En seng med oppbevaring er rett og slett genialt på et barnerom. Filleryer og små gulvtepper til hjemmet. Er du på jakt etter et lite gulvteppe til kjøkkenet eller inngangspartiet?


I vårt store utvalg finner du små tepper som passer til alle husets rom. Vi har rektangulære entretepper som passer perfekt til gangen og små runde, dekorative tepper du kan bruke som en del av innredningen. Alt du trenger til soverommet. Konstruksjonen på en køyeseng er perfekt om du bor trangt og har liten gulvplass å innrede på.


I feriehus, eller i mindre barnerom – med en køyeseng får du to senger til gulvplassen av en. Elias har sånn familieseng på soverommet sitt.

Våre køyesenger finnes i en mengde forskjellige størrelser, farger og former. Han ligger nederst i senga. Dette skyldes først og fremst at et bredt utvalg av modeller av dette møbleret av de mest varierte varianter har dukket opp. Et bredt utvalg av modeller lar deg kjøpe de mest passende møbler.


Loftsenger er perfekte for compact living da man får en ekstra overflate og kan oppbevare skrivebord eller esker under sengen. Praktiske køyesenger er en ideel løsning for små rom der man trenger flere senger. Gjennom å utnytte rommets høyde bruker du overflaten på en perfekt måte.


Ideelt å bruke på terrassen eller på en piknik for deg og familien din. Fargerik, støtsikker og med godt grep. Perfekt for små barn som har en tendens til å miste, søle og grise i iveren etter å lære hvordan de spiser på egen hånd.


Tåler maskinvask maks 70°C.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg