tirsdag 19. mars 2019

Pastasalat til mange

Enkel pastasalat – til hverdag og fest! En enkel og god pastasalat , som smaker godt både til hverdag og til fest. Får mer og mer sug etter denne salaten for hver gang vi lager den her i huset. Krydrer kyllingfiletene ekstra godt,og vender pastaen i ekstra pesto før jeg har det i med det andre.


Tar også små søte tomater i,det frisker opp.

Klarer så vidt å vente til neste dag da den er best,men da forsvinner også alt. Takk for smaskens oppskrift,Malene! Hva passer vel bedre enn en frisk og enkel pastasalat til lunsj eller middag? Pasta er en italiensk matvare, som er laget av durumhvete, vann og gjerne egg.


Pasta kommer i utrolig mange former og varianter, som sløyfeformet farfalle, rørformet penne eller den kjente og kjære spaghettien. Når det begynner å kjølne, men før det blir kaldt, blander du inn pestoblandingen og de soltørkede tomatene. Jeg nevnte at den er billig, prisen for det hele er nedi kroner om du velger Firstprice o. Det vart mykje pastasalat og nok til fleire måltider.

Nyyyydelig #128578; Prøv krema pastasalat du også! På varme dager frister det for min del med slike måltider gjennom dagen. En deilig pastasalat passer ypperlig til både lunsj, middag og kvelds. Denne varianten er lett og gir en liten smak av vår.


Bland sammen dine favorittgrønnsaker, og lag en kremet saus med lettrømme og majones. Smakssett med enten kinesisk løk, hvitløk eller kanskje litt chili, alt etter hva du foretrekker. Tips: Her er det brukt kinesisk hvitløk, men du kan også. Server med godt brød.


Kokt pasta skal ikke oppbevares i romtemperatur over ti men det går bra å ha pastasalaten i matboksen fra du går hjemmefra om morgenen og til du skal spise lunsj. Lett og mett med pastasalat. Ikke bare er det raskt å lage, pastasalat er også rimelig mat som er lettvint å lage til mange , både som tilbehør til grillmat eller til å sette på koldtbordet. En pastasalat er trist om den bare inneholder paprika, tomat og agurk. Men, du verden så mange slike jeg har spist.


Pastasalat lages i mange forskjellige varianter og smaker. Men, nå får det være slutt på kjedelige pastasalater. Derfor tok jeg meg bryet med å lage noen lister til inspirasjon til alle dere som vil lage en kul pastasalat.

Nok en pastasalat finner sin vei til bloggen! Denne har jeg laget to ganger på snap (jeg heter matpaabordet der om du ønsker å følge) og er i grunnen en variant av denne pastasalaten som søsteren tipset meg om for mange år siden. Og det bliver til time, når du også lige skal lave de 5-andre salater, som du har overbevist dig selv om, at du er nødt til at servere. Mad til mange tager længere ti end du er vant til derhjemme, hvor I kun er eller 4. Så lav 3-(ikke flere!) gode, solide salater, der kan forberedes i god ti og som tåler at stå og trække.


Som lækkert tilbehør til aftenens måltid eller som elegant og mættende frokost. Mulighederne er mange , når det kommer til variationer over pastasalat , og pastaens milde smag og konsistens er perfekt i kombination med den oslash;nskede smagsoplevelse. Jeg har lagd tapas til mange og til få, og uavhengig av hvor mange jeg lager tapas til , så går hele produksjonsprosessen glattere om jeg bare har tenkt og planlagt litt i forkant. Og selv om jeg har blitt flinkere til å planlegge, så hender det stadig vekk at jeg kommer noe som kunne vært gjort hakket bedre. Tenk hvor mye en porsjon er, og gang det opp med antall gjester.


Har du mange menn til bords, går det mer mat, har du mange damer, går det mindre. Dessuten sparer du arbeid. En spennende buffet passer til de fleste anledninger. Mengdeberegning buffet.


Det er vanlig å beregne ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg