fredag 1. mars 2019

Lammestek i tupperware

Norsk lam er en eksklusiv råvare. Vi viser deg hvordan her. Det er lettere enn du tror. Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk. Til bursdag har jeg både fått Tupperware Ultrapro og flotte porselenskniver.


Det nye kjøkkenutstyret måtte testes, så til middag i dag blir det skivede grønnsaker lag på lag i den nye Ultrapro’en.

Du må ikke ha Tupperware Ultrapro for å lage denne retten. Sett ovnen på 1grader. Jeg legger hele steken rå i en ildfast form med lokk, for eksempel Ultra Pro til Tupperware.


Gni steken med maldonsalt og nykvernet pepper, og rikelig med rosmarinkvister. Jeg stikker noen inn i hyssingen som steken er surret me og legger litt rundt i formen. Stikk inn et steketermometer, og sett på lokket.


Fisk Hovedrett Thermomix Lunsj Suppe Dessert Kosemat Sous Vide Lam kylling Torsk forrett klippfisk Bacalao Bernaise TMX Tilbehør Biff Espuma Pasta Saus Svin Trykkoker frokost Grill Kål Reinkjøtt Ribbe gulrøtter risotto sjokolade Blomkål Boknafisk Hollandaise Kveldsrett Pai Reise Skrei Søndagsmiddag Tupperware Tørrfisk bacon egg. Her er noen oppskrifter til Ultrapro formene OPPSKRIFTER FOR ULTRAPRO SVINEKOTELETTER I FORM stk.

Krydder etter smak. UltraPlus serien har vært en ubetinget suksess, men Tupperware imponerer oss nok en gang med deres evne til å skape nye og spesialtilpassede produkter. For selv om de fleste kan være enige i at UltraPlus serien er helt fantastisk så har nå de nå likevel overgått seg selv i den nye UltraPro serien. Her om dagen laget jeg en suuuper god omelett. Jeg har tidligere hatt veldig dårlig erfaring med å lage omelett, men har kjøpt meg den fine UltraProen til Tupperware , og med den blir omeletten perfekt.


Jeg har kjøpt meg en ultra pro fra tupperware , men vet ikke helt hva jeg skal bruke den til. Så, er det noen som har tips eller oppskrifter? Siden jeg startet som Tupperware -konsulent så har jeg ønska meg stekeformene som heter UltraPro. Og i januar var noen av dem på tilbu så da klinka jeg til :)¨ Har ikke prøvd noen før nå denne uka, når jeg kom over en brødoppskrift! Populære oppskrifter med lammelår.


Kalvestek med fløtesaus, fornem mat for både bestemor og barnebarn. Den gode gamle jerngryta, eller den moderne titangryta med glasslokk, gir minst like godt resultat. Her blir alle godsmakene fra steken tatt vare på i form av en deilig stekesjy, som er grunnlaget for fløtesausen. Innlegg om UltraPro skrevet av elsegrethe.


Brun den på begge sider i en varm panne med lett brunet smør. Jeg bruker selvfølgelig Ultra Pro fra Tupperware. Da er det lett rø medium stekt.


Oppskrift lammelår - et smakfullt måltid med lammelår, poteter, gulrøtter, hvitløk og krydder, lammestek.

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN. Du som har vært innom matbloggen tidligere, har nok snublet over en og annen oppskrift på focaccia. Jeg har tidligere brukt å lage focaccia i en liten langpanne, men siden focacciaforbruket i heimen er så stort, har jeg nå gått over til å lage focaccia i den store langpannen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg