fredag 1. mars 2019

Mariusgenser garnalternativ

MERINOULL inneholder 1 merinoull. Deilig og myk merinoull som er superwash-behandlet slik at det spesielt godt egnet til baby- og barneplagg. DUO inneholder merinoull og bomull.


Mykt som bomull – varmt som ull! For noen år siden strikket jeg en lue i garnet.

Den ble helt uformelig og slamsete. I etterkant har jeg strikket meg en mariusgenser og den har jeg bodd i siden den ble ferdig. Ingen sigin på den.


Når du velger et garnalternativ , er det viktig å passe på at du får nok løpemeter - dette varierer fra garnsort til garnsort. Vi har gjort utregningene for deg, slik at du skal få nok garn også når du velger andre garnsorter enn den originale. Legg til strikkepinner og annet tilbehør du måtte trenge.


Nr Marius genser i Sisu med isydde ermer.

Skal få meg en Marius-genser , men finnes det noe alternativ til Peer Gynt-garnet? Det bør holde med nøster av Vivaldi ja. Det kan være lurt å prøve å måle vrangborden mot kroppen, for å se at den ikke blir altfor stor.


Jeg brukte pinne nr. Selv om det snart er sommer, kan nok denne genseren bli kjekk å ha til sene sommerkvelder, men forhåpentligvis blir den vel liggende i skapet til høsten viser seg, men det gjenstår å se. Ble fryktelig glad da jeg så du hadde strikket din i cotton merino, som jeg ELSKER for øyeblikket!


Ikke gå glipp av nyheter og eksklusive tilbud. Mange farger, garantert lavpris og lynrask levering. Kjøp originale strikkepakker fra Garnius.


Lynrask levering på gensere, cardigans, jakker, kofter og luer. SANDNES GARN AS produserer både kardegarn og kamgarn. I kardegarn prosessen brukes det for det meste norsk høstull. Den kjøpes inn ubehandlet fra klipp av sauen, og blir vasket før ullen kardes og spinnes til trå som igjen tvinnes, farges og nøstes.


Syns genseren er litt knapp på lengden, men tror kanskje den vil strekke seg i vask, med innsnevringen før ribben, blir den veldig påsete på meg, så mulig det hadde blitt finere med opprekket ribb, ingen innfelling og forlenget bol. Imens ligger den godt i skapet. Vi ønsker å inspirere deg – både med flott design og fantastiske garnkvaliteter.

Velkommen til DROPS Design! Dale Garn er din garanti for kvalitet og faglig kompetanse. Her finner du mer enn 120. Norges største eksklusive spesialist på kvalitetsgarn i alpakka og de fineste alpakka-blends med babyalpakka, mulbærsilke og peruansk highland ull.


Dersom jeg velger den turkise tror jeg jeg velger med alpakka eller smartull, men har ikke så mye peiling på garn (og strikking) egentlig. Bilder av garnet jeg har brukt kommer lengre ned på siden. Strikket etter str xs dame. Har strikket noen forkortet runder bak for å få den litt høyere opp i nakken. Synes ofte at gensere med rund sal kan sige litt bak.


Et bredt sortiment av kvalitetsgarn i et hav av farger. Vinn 5kr til garn. Registrer deg til Hobbiis gratis nyhetsbrev og motta gode tilbud og tips på mail om hele sortimentet vårt.


Du deltar samtidig i konkurransen om et gavekort på 5kr. Mariusgenser - Sandnes Garn r, r, r, r, r, r, r, 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg