mandag 18. mars 2019

Hvor mye kyllingfilet pr person

Usikker på hva du skal ha til middag? Finn inspirasjon og tips her. Grill kylling sammen med marinerte grønnsaker. Vi har oppskriften.


Kylling er like godt til sunne hverdagsmiddager som til finere helgemåltider!

Se hvor mye ribbe, pinnekjøtt eller kalkun du bør beregne per person i vår veiledning. Er folk her helt gale? Jøye meg, welcome overeaters. Når du har så mye tilbehør, er det nok med 1gram kylling pr pers, og da har du garantert mat til overs. Man må se an tilbehøret.


Selv om små og store kyllinger har samme kvalitet, er det mer kjøtt i forhold til ben på de store. På hel kalkun beregner man ca 5gram pr. Har man rent kjøtt, for eksempel filet eller bryst regner man ca.

Egner kalkunkjøtt seg til marinering? Kalkunkjøtt egner seg ypperlig til marinering. Dersom man tar utgangspunkt i at man skal få i seg gram protein pr. Hvordan få i seg nok?


Skal ha middagsgjester, vi blir stk. Les innlegget mitt en gang til. Klart det varierer, men forklar at når det er 750gram kyllingfilet i en økonomipakke, med fileter i, at gjennomsnittet blir 120gram per filet? Burde være en enkel oppgave for de fleste.


Du er nødt til å beregne mellom 4og 5gram ribbe per person. Han fortsetter: – I tillegg spiser folk litt ekstra i juletidene, og det er alltid greit å ha litt til dagen derpå som pålegg. Porsjonsberegning av julemat kan være vanskelig. Her får du oversikten over hvor mye du skal beregne per person av ribbe, pinnekjøtt, tilbehør, julefisk og kalkun.


Når man skal lage mat til flere, må man vite hvor mye som skal beregnes per person. Når du har funnet ut cirka hvor mye protein du trenger hver dag, er spørsmålet hvordan du kan få i deg dette. Hopp til hovedinnhold.


Slik regner du det ut.

Eksterne proteinkilder, som proteinshaker, pulver og barer, er slett ikke nødvendig, mener professor. Smart rakfisk-tips. Kjør rakfisk, vårløk, en skvett akevitt, litt rømme og kvernet pepper kjapt til en mousse i en kjøkkenmaskin.


Smør moussen på en lefse og rull sammen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer. Barn, ungdom, kvinner, menn har et ulikt inntak av mat. To sultne voksne menn spiser kanskje det dobbelte av anbefalingene under.


Jeg får ofte spørsmål om hvor mye folk spiser, spesielt når man lager mat for mange mennesker. Dette med mengdeberegning kan være vanskelig, men det finnes noen gyldne regler. Her er en liten tabell jeg har laget i en tidligere sammenheng som sier litt om dette.


Det kommer an på de som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg