mandag 25. mars 2019

Hjemmelaget lasagne med gulrot

Hjemmelaget lasagne er en sikker vinner på middagsbordet både til hverdag og når du får gjester. Men det er faktisk bare pastaplatene som heter lasagne på italiensk. Hei Trine #128578; Føyer meg i rekker av tilhengere!


Når matoppfinnsomheten stopper opp, finner jeg alltid noe her #128578; Denne oppskriften skal prøves! Om en vil så kan jo denne og lages med kjøtt i.

Annen ost kan og brukes. Brokkolien setter god smak på denne og for oss sammen med gulrot ble det god smak uten løken. Fremgangsmåte Kok evt lasagne platene etter bruksanvisningen. Ha gulrot , løk og pepper i en panne med dl vann.


Kok til grønnsakene er akkurat møre. Jeg har faktisk ALDRI laget hjemmelaget lasagne , skammer meg! Oppskrifter for hjemmelaget lasagne med gulrøtter og tomatpure.


Hakk løk og gulrøtter i små biter.

Fres paprikakrydder, hvitløk og løk i litt olje. Det er så godt med lasagne , og når man har i masse hvitløk, chili og deilige grønnsaker blir den ekstra god. Oppskrift på klassisk, hjemmelaget lasagne med kjøttdeig, løk, gulrøtter, ostesaus og rikelig med smeltet ost på toppen. Se også film for steg-for-steg hjelp til perfekt lasagne. Lasagne er og blir en familiefavoritt.


Ungene her i huset elsker det, og jeg synes det er perfekt middag å servere når det er mange til bords. Det er veldig enkelt å lage lasagne fra bunnen selv, og du bruker ikke mange ekstra minutter sammenlignet med å lage den fra halvferdige posepakker du kjøper i butikken. Her er en klassisk oppskrift.


Men jeg har aldri laget den med ostesaus så det bestemte jeg meg for å teste ut. Handlet inn varer, kom meg hjem, pakket ut og fant ut at jeg måtte ut et par ærend – søren! Bruk en dyp stekepanne eller gryte. Fres løken i litt olje, før du tilsetter hvitløk og chili og lar alt surre til løken er blank. Ha i paprika, revet gulrot , sopp og squash og tilsett hermetisk tomat.


La alt småkoke i minutter. Tilsett frisk basilikum og smak til med sukker, salt og pepper. Smelt smøret til den hvite sausen, tilsett melet og rør godt.

Spe med melken og la sausen få et oppkok. Smak til med salt, pepper og revet muskatnøtt. Finn en ildfast form, ca ½ l. Legg lagvis med lasagneplater, kjøttsaus og hvit saus. Dryss revet ost på toppen. Spicy lasagne med gulrot.


Server den med salat til. Karbonadedeig 400g. Deilig hjemmelaget lasagne er noe de fleste liker, og denne er vår families favoritt. Hvis du aldri har prøvd å lage hjemmelaget lasagne fra bunnen av vil du bli overrasket over hvor mye bedre det smaker og at det ikke tar så mye lenger tid.


Ha tomater, linser og buljong i en kjele og kok i 5-min, mens du forbereder gulrot og spinat. Så er det bare å starte å legge ingrediensene lagvis i en ildfast form (jeg brukte en form på 20xcm). Videre er det ganske mye lettere å få min venn Petter, som er maler og vant med burger og pølse fra bensinstasjon, til å like vegetaralternativ når det finnes kjøttsubsitutt.


Det er så utrolig godt, og vi har laget den fra bunnen av de siste årene. Folk liker det de er vant til, og om man vil at folk skal endre vaner bør man komme med alternativer som minner om det man allerede har. Legg deretter tomatsaus, squash og cottage cheese lagvis i en ildfast form, Avslutt med tomatsaus og ost på toppen. Steik midt i ovnen i ca.


La lasagnen kvile nokre minutter og server med litt grønt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg