mandag 4. mars 2019

Tapas oppskrift

Se oppskrifter på tapasretter her. Lag tapas med MatPrat i dag. Her finner du spennende oppskrifter, med gode smaker. Ovnsbakt paprika har en god smak. Få oppskriften her.


Ingen tapas uten kjøttboller.

Prøv våre enkle oppskrifter på tapas som passer til både hverdag og fest. Perfekt når du skal ha mange gjester. Tapas er perfekt når du skal servere mat til mange.


Du velger selv hvor mange ulike småretter du vil lage, og mange av dem kan tilberedes en dag eller to i forveien. Med tapas på menyen vil du som vert få muligheten til å være gjest i ditt eget selskap! Forbered det meste før gjestene kommer, eller be gjestene ta med seg en rett hver.


På den måten kan man stresse ned og bare kose seg når det er tid for mat. Når det skal serveres tapas er det mange retter å velge mellom.

Allikevel er det lett å få hjerneteppe når det kommer til hva man skal lage. Denne enkle retten smaker utrolig godt og er like enkel å lage. Det tar det max minutter før du kan servere. Alle oppskrifter Tapas.


Mine forslag til tapasretter. Jeg har tatt meg en skikkelig rundtur i egne oppskrifter , og samla sammen oppskrifter som passer som fingermat. Når jeg lager tapas tillater jeg meg å blande typiske spanske tapasretter med en rekke andre bidrag fra andre verdenshjørner.


Tapas , meze, fingermat – man kan kalle det for mye. Juletapas er deilige munnfuller med smak av jul. Bruk julematen og kombiner med andre gode smaker.


Mange forbinder fisk og skalldyr med sommer, men det mange ikke vet er at mye av sjømaten faktisk er på sitt aller beste om vinteren. Noe for en hver smak! Etter hvert har det også blitt vanlig å servere hele tapasbuffeer bestående av ulike småretter. La deg inspirere av våre oppskrifter her. I de senere år har Tapas blitt skikkelig trendmat, og du trenger ikke lenger reise helt til Spania for å finne en god tapasbar.


Vi inspirerer deg med sesongens råvarer, oppskrifter og historier. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde.

Prøv å motstå disse digge rettene, om du kan. Lise Finckenhagens klissete kyllingklubber. Men dette har utviklet seg til å bli mer og mer avanserte retter, og når en ser i dag på tapas oppskrifter så blir det ofte mye mer enn en munnfull. Men husk hvis du skal servere tapas til gjester, så var det opprinnelig små munnfuller av helt enkle matretter servert til ett glass vin.


MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg