onsdag 27. mars 2019

Oppskrift genser raglanfelling barn

Få gratis frakt, fri retur og dagers åpent kjøp på alle ordre! Bestill fra vårt norske lager med gratis levering på døren innen 1-dager. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Vil du strikke en genser , jakke, sokker, hentesett eller babyteppe?


Da finner du oppskriftene her!

Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer. Avbildet er en genser i str. Oppskrift genser raglanfelling barn. Strikkegenser oppskrift barn. Knitted from the bottom up with raglan sleeves.


Raglanfelling kan varieres (begynn felling fra sammenføyning venstre erme og fremme). Genser til barn med striper og raglanfelling strikket i Smart.

Gjenta fellingen i hver sammenføyning som blir masker mindre annenhver omgang. LAST NED OPPSKRIFT. BESTILL STRIKKEPAKKE HER! Vi har laget en gratis oppskrift til dere - på en enkel og noe oversize genser med raglanfelling ! Ved å strikke på pinne lager du et plagg på null komma niks!


Denne genseren skal ha raglanfelling. Det er en genial måte å strikke genser på, både fordi det er enkelt og fordi en slik genser gir god passform. Jeg bruker ikke mønster når jeg strikker raglanfelling , men bruker metoden jeg lærte av av moren min da jeg strikket min første genser. Genser med V- hals str som genser med rund hals, bortsett fra forstykket og halskanten.


Str rett opp som til genser med rund hals til arb måler ca. Forstykke med V- hals. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på gensere til voksne og barn. De fleste er gratis. Dagens gratisoppskrift: Genser med rundfelling Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift.


Noen ganger er det en ny oppskrift , andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen.

Lun og god genser med striper til barn , i vårt Alpaca Soft garn. Barn Barnegenser Flamingo genser Genser Gratis oppskrift klassiker Mønsterstrikk tradisjonsmønster. Sett et merke i hver sammenføyning.


Bølge genser , ganni genser ,. Mønster ganni inspirerte gensere til voksne og barn. Ganni inspirert Viftegenser for barn med raglanfelling. Ta det totale maske-antallet og del på to, sett en merke-tråd i begge sider og strikk en omgang hvor du feller maske-antallet som du skal felle til hver arm, Dvs halvparten av maskene som skal felles før merke-tråden og den andre halvparten etter merke-tråden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg