tirsdag 26. mars 2019

Nurket hjelmlue

Vi ønsker å inspirere deg – både med flott design og fantastiske garnkvaliteter. Dale Garn er din garanti for kvalitet og faglig kompetanse. Her får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.


Dagens gratisoppskrift: Nurket hjelmlue Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. LAST NED OPPSKRIFT.


BESTILL STRIKKEPAKKE HER! Strikk en lue som sitter godt på hodet, og en fin, varmende bleiebukse til babyen. Som nævnt ofte før, elsker jeg at strikke babytøj og især nu, hvor der er så mange lækre økologiske garner at vælge imellem. Strikkeoppskrifter på luer, de aller fleste er gratis og på norsk :-). Topplue med dusk er vistnok det hotteste på mote akkurat nå!


Luene finnes i forskjellige varianter og farger, men felles er en diger pelsdu. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs,. NURKET HJELMLUE Garn: PURE ECO BABY WOOL 1 økologisk ull, gram = ca 1meter. This pattern uses multiple seamless construction techniques starting with a provisional cast on, a top down raglan neckline and sleeves, knitting in the round and kitchener stitch to finish the hood. I natt ble jeg tante igjen som sagt, og da ble det et lite sett fra meg så jeg hadde noe når jeg skulle ned å se på det nye nurket som kom i natt:-) Sparkebukse i brun babycord og lyseblå bomullslerret, og hjelmlue med brun babycord og lyseblå polarfleece.


Cant find on related site. Utforsk denne tavlen til eklaudiussen på Pinterest: Strikking. Dette var noen (eller mange.:)) ønsker til lillegutt. Blir litt revet med når jeg først setter i gang og må tilslutt stoppe meg selv:) Selv om skuffene er godt fylt med klær allerede, som jeg gleder meg til å bruke, er det så mye fint og fristende der ute at litt klær må vi nok kjøpe når han kommer også!


Jeg har både opskrifter i skuffen, projekter på nålen og ideer i hovedet. Hva er det med eldre folk og (mye) klær? Eg pumpe kvar andre time, prøver å få nokk melk. Settet består av ei lita jakke med knyting, en liten hjelmlue og en bukse med ribb i livet.


Chenille og ribb fra Stoff og Stil. Så ble denne bilposen til. Baby vokse heldigvi. Den er sydd etter Voksipose modellen, men gjort mindre for å få plass i en liten bilstol.


Posen fikk hull i ryggen etter selene og knyting i sidene etter at disse bildene ble tatt. Raglankjole i hello kitty stoff til snuppa mi. Garantert:-) Og snupppa var slevfølgelig veeeeldig fornøy alt med hello kitty er jo supert!


Mønster fra boken: barn igjen. Instagram tag dalebabyull.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg