onsdag 27. mars 2019

Slank og sunn

Påstander om raske, store og sterke muskler, fort selger på falske premisser. Fast-foo piller, pulver og rask oppvarming selger. Ekstra fristende farger i maten selger. Enten det er bleket helt hvitt, eller farget brunt (ferdigbrød er fullt av det). Her får du forklaringen - og flere gode råd.


Ingenting er bedre enn en varmende klem av en suppe, som på toppen av det hele innvilger sunnhetsmålet for det nye året.

Spis deg sunn og slank DASH er - av god grunn - den nye slankehiten i USA. Den er kåret til tidenens sunneste matplan og inneholder bl. Yogamat er økologisk, sunn og spennende helsekost som hjelper deg til å styrke kropp og sjel, og som gir sinnet ro og balanse.


Denne typen mat gir deg en trygg og harmonisk kropp, noe som igjen gjør at du kan stole på signalene kroppen sender. En populær og kanskje den beste for den som er opptatt av slanking og å gå ned i vekt er keto-dietten. Keto-dietten - en superdiett. Lavkarbodietten hjelper deg ned i vekt ved at du begrenser inntaket av karbohydrater og heller spiser mer av fett og proteiner. Det er mulig å slanke seg ved å spise fet mat.


Bønner, erter og linser inneholder svært lite fett, og gir dermed lite kalorier i forhold til næringsstoffer.

Forskning viser at belgvekster – bønner, linser og erter – kan hjelpe å holde sunn vekt. Disse er næringsrike og kan bidra med protein inkludert viktige aminosyrer, jern, sink og selen, og dermed erstatter fint kjøtt i kosten. Metoden heter Sense, og kvinnen bak konseptet, Suzy Wengel, har gått ned kilo. Slik slanker du deg på en effektiv og sunn måte Du skal bevege deg mer og endre dine kostvaner.


Når du har problemer med vekten er det svært sannsynlig at dine arveanlegg, eller gener, gjør at du legger på deg lettere enn mange andre. Kan du skrive noe om det å være sunn og slank , Charlotte? Jeg liker godt å bli oppfordret på innlegg, så jeg tenkte at det måtte jeg vel kunne klare.


Men det er det jo ikke? Programmet har vært under utvikling i ett år og er nå kommet i salg, opplyser salgskonsulent Erik Smokvina i MahCon Media. Slank og sunn via pc-en. Spis sunn snacks for å holde deg slank og i god form.


Med disse forslagene kan du holde seg slank og i form i løpet av sommeren, mens man tar seg en velfortjent ferie. FN - og bønner kan erstatte kjøtt i kosten. De tre slankekonseptene Libra, Vekt- og kostakademiet(VKA) og Grete Roede er noks like: De bygger alle p vanlig, sunn hverdagsmat, med den fordelen det gir for inn ving av bedre permanente spisevaner. Velg den med minst fett og la den få følge av en grønn salat, varme tomater og noen sjampinjonger, så utgjør dette et sunt måltid du kan spise til hverdags. Ikke forvent at alt kan slankes bort i løpet av uker.


Og om du skulle få det til, er du mest sannsynlig dømt til å mislykkes. Skal man lykkes i det lange løp, krever det at man er tålmodighet og gjennomfører planen på en adekvat måte. Sunn og god mat trenger ikke å være kjedelig, bare prøv noen våre oppskrifter!

Selv strever du med noen kilo for mye, og blir grønn av misunnelse hver gang du går forbi hun lekre slanke kollegaen din, som ikke bærer på et gram for mye. Hun ser bare SÅ godt ut! Jeg prøvde først å ikke spise, men det gikk aldri mer enn 2-dager. Jeg føler meg som den største jenta på trinnet og gjemmer meg alltid i store svarte klær. Jeg vil ha et normalt forhold til mat og jeg vil være slank og sunn , hva kan jeg gjøre?


Velg tre halve grove rugbrødskiver med for eksempel ansjos og et egg på de første to skivene, og gjerne 30–gram magert kjøttpålegg på den tredje. I stedet for egg og ansjos kan du velge 1gram laks eller 1gram makrell i tomat, eller samme mengde torskerogn med litt remulade. Uansett om du unner deg noen feite og gode pølser eller litt deilig pasta, så er det én ting som gjelder: tallerkenregelen.


Den klassiske regelen går ut på at minst en tredel eller helst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg