torsdag 28. mars 2019

Libanesisk restaurant lillestrøm

Libanesisk restaurant lillestrøm

Overnatting slik du vil har det! Gratis avbestilling! Liten administrasjon = god pris. Libanesisk mat tilberedes i stein ovn og grill. På nyåret åpner en autentisk libanesisk restaurant i Gjerdrumsgata 23.


Libanesisk restaurant lillestrøm

På Habibi kan du dele ulike små mezaher med dine gode venner. Det vil gi deg en spennende og variert smaksopplevelse. Mezahene består av tradisjonsrike spesialiteter fra midtøsten, det er både varme og kalde varianter, kjøttretter og vegetariske muligheter. Tilbereding på Grill og Steinovn.


Prøv Meze som er Østens svar på tapas. Garantert spennende smaker! Det er med stor glede vi ønsker deg velkommen til vår restaurant , Casa Mia. En ekte italiensk familiedrevet restaurant.


Design by casa-mia. I had higher expectations for this restaurant but was. Vi bruker kun ferske. And this is some of the most exquisite food in the world too, as Lebanese cuisine is both generous and abundant.


Bruk menyen til venstre for å bestemme flere søkealternativer, som f. Lillestrøm Bilde Galleri. Libanon Mat - Kokk , libanesisk mat. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart.


Tradisjonell persisk mat har lange tradisjoner, og det blir sett på som en utsøkt kunst å kunne tilberede den på tradisjonelt vis. Finn og book utrolige restaurantopplevelser på de beste restaurantene i Oslo. Restauranten vår heter Livu, og du finner oss i Storgata 15.


Lokalet vårt er ny renovert med gledelig stemning. Vi vil med denne muligheten og oppfordre deg og dine kjente til å besøke oss. På menyen vår vil vi klare å tilby deg varierte og spennende asiatiske retter. Eté Resturant er en italiensk restaurant med vekt på kvalitet over alt.


Kom innom oss og utnytt vår ny oppusset lokale eller vår ute servering, eller bestill på telefon og få maten levert fersk og varm på døren! Vi er ny oppstartet på Nesstun. Zachariasbryggen ligger et fantastisk lokale med nydelig utsikt mot Vågen i Bergen. Navnet Strega betyr heks på italiensk. Vi har et rikholdig utvalg av Italienske.


Mongolske restauranter i Oslo. Her kan du se restauranter i Oslo som serverer mongolsk mat. Hvor ligger de kuleste restaurantene akkurat nå? Her får du oversikt over noen av hovedstadens mest populære spisesteder for øyeblikket.


Libanesisk restaurant lillestrøm

Her på restaurant Eik får du alltid eksklusive og mettende menyer til lav pris. På kjøkkenet skal vi alltid ha svært dyktige og kreative kokker og du skal betjenes av en behagelig og presis betjening. Hos oss er alltid gjesten I sentrum og vi gjør alltid vårt beste for at både gjesten og vi som jobber her hard et hyggelig sammen.


Her har vi samlet relevante restauranter som du kan velge mellom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg