mandag 18. mars 2019

Morsomme konfirmasjonskort

Bestill invitasjoner og takkekort til konfirmasjon med dine egne bilder! Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Se alle mulighetene her. Berømte sitater Inger Hagerup Kinesiske ordtak Livet Kjærlighet Kloke.


Sitater og visdomsord kan brukes i konfirmasjonstaler eller skrives på et konfirmasjonskort.

Hvorfor ikke skrive en tale som spinner rundt et av disse sitatene? For deg som skal arrangere konfirmasjon! Du finner tekst til konfirmasjonskort , tips om bordpynt og serviettbretting, blomsterdekorasjoner, invitasjoner, taler og sanger. Vi viser deg også hvor du kan kjøpe konfirmasjonssanger og taler til den store dagen!


Ved å bestille kort på fotoknudsen blir ditt fine konfirmasjonskort lett en vinner på gavebordet. For enkle konfirmasjonskort kan det lønne seg med kun bilde og en smakfull ramme. Er du derimot ute etter noen mer morsomme konfirmasjonskort er det bare å ta for seg av alle de forskjellige figurene i menyen.


Dikt til konfirmanten.

Smil til verden, og du får en støvel i trynet. Morsomme sitater, ironiske vitser og dumme forsnakkelser om det aller meste. Smil igjen, og du har et nytt par! Dumme unnskyldninger er morsomme. Da jeg gikk på videregående og skulle ha prøve i geografi, hadde en i klassen fått tak i svarene på forhånd.


Prøven begynte, og han fisket opp lappen med svarene fra sekken og begynte å skrive av. Læreren oppdaget det og tok ham med ut på gangen. Din ungdom er gitt deg til odel og eie. Du skal ikke høkre den bort - Men være den tro, så den aker du pløyer kan gro når din gjerning er gjort. Morsomme visdomsord til konfirmanten… Tenåringer klager alltid på at det ikke er noe å finne på, for deretter å tilbringe hele natten utendørs med å gjøre nettopp det.


Bob Phillips Vi blir egentlig aldri voksne… Vi bare lærer oss hvordan vi skal opptre blant folk. Takkekort med fargetrykk av høy kvalitet, rabatt - Bestill nå! Gå selvsikkert i retning av dine drømmer, lev det livet du har sett for deg.


Det er mang øyeblikk i livet som vil fengsle deg, men bar noen få som vil fange ditt hjerte. Skal du i konfirmasjon, men er usikker på hvilken tekst som kan passe på et konfirmasjonskort ? Fortvil ikke, vi kan hjelpe deg.

På denne siden har vi samlet tekster og sitater som passer godt til en konfirmant. Vi håper du finner en tekst du liker! Kortshop har konfirmasjonskort du vil ️. Kort både med og uten bilder. Vi hjelper deg gjerne med skrifttyper som passer og designer alt slik at du får det beste resultatet.


Vi kan også trykke navn både i invitasjon og på konvolutt mot et tillegg. Hva kan man skrive på konfirmasjonskort ? På et konfirmasjonskort kan man skrive mye forskjellig - alt fra et kort Gratulerer med dagen og framtiden, til et lite dikt eller et sitat fra en klok munn. Vi har her valgt ut noen gode sitater som kan passe som tekst på et konfirmasjonskort. En fremtid full av muligheter.


De folka som er gale nok til å tro at de kan forandre verden, er de som gjør det. Her finner du huskeliste til konfirmasjon. Denne huskelisten vil hjelpe deg med å planlegge festen etter konfirmasjons seremonien. Den er ment som et verktøy for å hjelpe deg å planlegge konfirmasjons festen på en enkel og strukturert måte.


Dette innlegget ble skrevet i Hverdagen og alt det andre og merket blogg, bordkort, dikt til konfirmanten, gaveesker, komfirmant høst, konfirmant tekst, konfirmant vår, konfirmasjon, konfirmasjonskort , konfirmasjonstekst, ord til komfirmanten, tekst konfirmant, tekst til konfirmanten, woweffekt av lindaslilleverden. Bokmerk permalenken. Enkle og mer ekslusive kort fra 1-sider. Ekte fotopapir eller digitaltrykk. Få det designet du ønsker på ditt invitasjonskort eller takkekort.


Konfirmasjonskort , invitasjoner og takkekort til uslåelige priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg