onsdag 6. mars 2019

Nettstudier bergen

Akademiet hjelper deg med å nå dine drømmer. Snakk med en studierådgiver gratis! Studer når det passer deg, fra hvor du vil og når du vil! Super bilferie i Bergen med halvpensjon.


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Bestill drømmeferien med Agoda.

Stort utvalg av hotell i Bergen. Sentrale deler av campus ligger i sentrum av byen. Universitetet i Bergen er både et lærested og en forskningsinstitusjon som dekker de fleste fagområder, organisert i seks fakulteter og rundt institutter og faglige sentre. Nettstudier gjør det mulig for deg som ikke kan møte på campus å studere på BI, enten du er på reise, bor langt unna campus eller bare vil studere på egenhånd. Du kan velge mellom årsenheter, hele studier eller frittstående kurs som inngår i studiene.


Kurs eller videreutdanning via nett gir deg muligheten til å studere hvor som helst og når som helst, og kan være enklere å gjennomføre ved siden av jobb og andre forpliktelser, uavhengig av hvor du bor. Noen studier har kun nettundervisning, mens andre har studiesamlinger ved UiB i tillegg til nettundervisningen. Med nettstudier hos oss, kan du studere når du vil og i ditt eget tempo.


Med en fleksibel utdanning på nett kan du studere hvor og når det passer deg – heltid eller deltid.

Våre nettstudier har oppstart i januar, mars, august og oktober. Høyskolen Kristiania Nettstudier tilbyr fleksible studier. Velg utdanninger på alle nivåer: Master, bachelor, høyskole, fagskole, yrkesrettet og VGS. Ved Universitetet i Bergen kan du ta kurs og videreutdanning på deltid. Noen kurs er rene nettstudier , andre kurs består av studiesamlinger ved UiB.


Nettskolen er åpen hele døgnet, alle dager i året. Du velger selv når du ønsker å lese, gjøre oppgaver eller sende inn besvarelser. Slik kan du enkelt tilpasse nettstudiene til din hverdag.


NKI Nettstudier tilbyr fullverdig utdanning på nett, til deg som trenger fleksibilitet i studiene. Her finner du alt av informasjon om utdanning i Bergen Det er registrerte skoler som tilbyr studier i Bergen , og du kan velge mellom 6ulike studier. Følgene skoletyper er registrert i Bergen : Fagskole , Høgskole , Videregående , Folkehøgskole , Frisør og hudpleie , Kurstilbyder , Universitet Vi har også relaterte artikler som omhandler utdanning i Bergen. Alt fra enkeltkurs og årsenheter til master- og bachelorgrader. Metis Nettstudier er for deg som vil ha full fleksibilitet.


Hos oss får du frihet til å studere når du vil, hvor du vil og i ditt eget tempo. Vi har dyktige lærere som hjelper deg enten om du vil forbedre karakterer, mangler vitnemål eller skal omskoleres. Oversikt over nettstudier som starter 3. Alle studier er tilgjengelig på heltid og deltid.


Du kan søke studieplass helt frem til én uke etter studiestart. Finn et kurs som passer til deg!

Folkeuniversitetet - Kveldskurs, dagskurs, nettstudier. Her kan du søke etter innhold på BIs nettsider. Finn studier og kurs, info om opptak, artikler, forskning og ansatte.


Det å ta opp fag ved Metis har gitt meg en vanvittig stor motivasjon og selvtillit med tanke på høyere utdanning. Jeg har gått fra å ha liten glede av å lære, til å glede meg til undervisning og få glede av den selvstendige jobbingen det kreves at man gjør hjemme. Der lærte hun mye, både om seg selv, men også om andre.


Elina fikk kjenne på en helt annen kultur, og det er en opplevelse hun ikke vil være foruten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg