torsdag 21. mars 2019

Nettstudier generell studiekompetanse

Nettstudier generell studiekompetanse

Bedre karakter eller pengene tilbake. Trenger du bedre karakterer, eller mangler du kanskje fag? Ta opp fag som privatist og få generell studiekompetanse. Sjekk ut Nettstudier Studiekompetanse.


Nettstudier generell studiekompetanse

Vi hjelper deg å lykkes. Generell studiekompetanse åpner dørene til høyere utdanning og gjør det mulig å søke opptak ved høyskoler og universitet. Enten du ønsker å ta alle fagene, eller kun mangler enkeltfag, er det aldri for sent - vi hjelper deg med å fullføre videregående! Med generell studiekompetanse kan du søke opptak ved høgskoler og universitet. Finansiering av generell studiekompetanse.


De gir støtte til utdanninger som omfatter minst av et fulltidsstudium. Det finnes mange veier til generell studiekompetanse. Les mer om generell studiekompetanse på utdanning. Du har generell studiekompetanse hvis du har fullført videregående opplæring ved en Rudolf Steinerskole og har fått et vitnemål med oppnådd generell studiekompetanse. Har du fått vitnemål med teksten vitnesbyrd uten karakterer blir det vurdert om du har generell studiekompetanse ved opptak.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre surfeprosessen. Ved å fortsette på vårt nettsted samtykker du til vår bruk av cookies. Dette studiet gir deg generell studiekompetanse hvis du tidligere har fullført yrkesfaglig utdanning med fagbrev eller svennebrev. Du blir dermed kvalifisert for opptak til høyere utdanning ved høyskole og universitet. Vi tilbyr nettstudie i generell studiekompetanse.


Mangler du noen fag, eller ønsker å forbedre dine karakterer, for å ta generell studiekompetanse kan du ta videregående-fagene hos oss. Realkompetanse Dersom du ikke har generell studiekompetanse kan du søke opptak på bakgrunn av din realkompetanse. Kursene må være bestilt før vi kan gi deg en vurdering.


Finn Nettstudier Studiekompetanse. De aller fleste av være elever oppnår generell studiekompetanse på denne måten. Trenger jeg generell studiekompetanse for å studere i Sverige? Trenger man generell studiekompetanse for å bli politi? Er det mulig å oppnå generell studiekompetanse via nettstudier ? Hvilke fag trenger jeg for å få generell studiekompetanse ? Akademiet Nettstudier.


Kursinnholdet er digitalt og blir presentert i en enkel og forståelig struktur. På Folkeuniversitetet Nettstudier har du fleksibiliteten til å studere når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Nettskolen er åpen hele døgnet, alle dager i året. Rådgiverne hjelper deg med å finne ut hvilke nettstudier du trenger før du starter, og er tilgjengelige helt til du er ferdig med kursene.


Nettstudier generell studiekompetanse

Rådgivning for nettstudier kan du få digitalt, på telefonen eller ved oppmøte på skole. Du bestiller time til rådgivning her. Her finner du alt av informasjon om utdanning innen VGPÅBYGGING GENERELL STUDIEKOMPETANSE (vgs-privatist). Studiet går under: Samfunnsfag, psykologi.


Det er registrert skole som tilbyr studiet, fordelt på studiested. SVAR: Hei For å kvalifisere til opptak til studier på høgskoler og universiteter gjennom Samordna opptak kreves det generell studiekompetanse. Enkelte studier har spesielle opptakskrav i tillegg. Rabattert pakkepris. Metis har dyktige og engasjerte lærere som hjelper deg med å få generell studiekompetanse.


Praktisk gjennomføring Som student hos oss får du studierett i måneder og tilgang til en læringsportal hvor du blant annet finner studiemateriell, verktøy for kommunikasjon med medstudenter og din personlige veileder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg