mandag 11. mars 2019

Design letters bokstaver

Ingen tollgebyrer hos STYLEPIT! Sesongens nyheter hos STYLEPIT! Rask levering hos STYLEPIT! Finn Letters Design. Nye produkter og mange nye tilbud presenteres hver uke hos Nordic Nest.


Fra enkle hvite krus med bokstaver på, har de utvidet til en stadig mer innovativ kolleksjon med porselensservie, barneservise, kontorsaker som notatbøker, kalendere og kule interiørprodukter.

Eat, Play and Learn! I deres kolleksjoner finner du personlige gaver og innredningsdetaljer. Her på Jollyroom har vi et flott utvalg av deres stilsikre artikler!


Vi kan tilby et flott utvalg spennende funksjonelt interiør og morsomme leker. L så denne kan man bruke til mye. Design Letters kommer hele tiden med lekre nyheter, til stadig nye rom i huset. Bollen er laget av slitesterk melamin som gjør den perfekt til utendørs bruk eller bakebolle til barnet. Med disse stilige bokstavene kan du enkelt lage or navn eller setninger.


Enkelt å feste på veggen og passer perfekt i alle rom!

God og myk matte som garantert blir populær blant de minste. DESIGN LETTERS er et dansk design selskap grunnlagt av tidligere kopi forfatter og journalist Mette Thomsen. Denne boksen inneholder 1deler laget av plast og er tilgjengelig i forskjellige farger. Om DESIGN LETTERS , av Mette Thomsen: Ideen til DESIGN LETTERS oppsto, etter at jeg som boligjournalist i flere år forgjeves har ledt etter fine, stilrene bokstaver til å dekorere mitt hjem med.


Derfor spurte jeg et av Danmarks hotteste designbyråer (e-types!!), om de ville skape en serie raffinerte bokstaver til formålet. Barneklær på nett - Babyshop. Grafisk og lekkert. Velkommen til Babyshop. Les tester og omtaler før du kjøper.


Laget i 9sterling sølv. Lett å feste med en løkke øverst. Håndpolert med skinnende overflate. Babyutstyr finner du hos Sprell! Lynrask levering - stort utvalg.


Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Flotte bokstaver til hjemmet. Søk Letters Design. Overflaten er matt og hvert eneste smykke er håndpolert for den perfekte skarpe finishen.


Legg til flere bokstaver og sjarms for å skape ditt eget unike Design letters smykke.

Smykkene er tilgjengelige i to størrelser, eller 16mm. Lenke kjøpes separat til ditt nye Design letters smykke og finnes i lengden og 60cm, både i gull og sølv. Lag to-do lister eller notater og lær minstemann å stave eller lage hyggelige beskjeder. Perfekt i barnerommet, på kjøkkenet, i kontoret eller i gangen.


Men faktum, kjøkken er viktig del av hus. Bruk bokstavene som navneskilt, til pynt på hyller eller som tekster på veggen. Fås i både grå og sort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg