fredag 22. mars 2019

Silikon etter operasjon blogg

Hvorfor holdt du det i skjul for bloggen i starten? Jeg var ikke mer enn år da jeg tok silikon , var veldig usikker på hva folk ville mene om det og var redd for å bli dømt. Derfor turte jeg nesten ikke si det til noen, jeg sa det faktisk ikke til mine egne foreldre en gang (anbefales ikke).


Jeg opererte de ut på samme klinikk som du skal operer på, kjente så å si ingenting i ettetkant av “operasjonen”, puppene så helt jævlige ut etter på, som to tomme sokker med masse løs hud. En ting mange, mange, både her på bloggen og på mail spør om, er puppene mine.

Som de fleste vet har jeg jo tatt silikon for ikke så lenge siden, er ca mnd siden. Hva hadde vært drømmejobben din bortsett fra å være stripper? Eller ble det rettet opp? Puppene mine henger ikke lengre nei, selv uten brystløft. Smerter har florert i kroppen min den siste uken etter operasjonen.


Det har vert en tøffere og mer utfordrende operasjon å gå igjennom etter at operasjonen var gjennomført enn jeg hadde trodd. Dagens implantater av silikon har blitt svært gode, og silikon skal i utgangspunktet holde livet ut.

Anbefalingen er imidlertid å gjennomføre kontroll av silikon etter år, og at et bytte av implantatene av silikon er mer sannsynlig etter ca år. Arr etter innlegg av silikon ? Jeg var som sagt på skolen og tok tentamen dager etter operasjonen. Selvfølgelig, jeg kunne kjenne smerter og jeg måtte bevege meg veldig rolig, men det gikk veldig greit.


Jeg tok silikon rett før sommerferien, så de kommende skoledagene etter operasjonen var heldigvis veldig avslappende. Jeg følte likevel at jeg ikke ante hva jeg gikk til, eller hva jeg skulle gjøre etterpå. Jeg viste at jeg trengte masse micropore tape og en kompresjons bh til å ha med. Infoen på sykehuset etter operasjon var som nevnt i tidligere innlegg ikke akkurat mye og skryte av. Dere vet hvor mye jeg elsker å reise bort på vintersti for denne kulden og mørket gjør meg oppriktig trist og demotivert.


Jeg er avhengig av å være inspirert og full av motivasjon for å kunne prestere bra på blogg og sosiale medier, men det er en ærlig sak at det er ekstremt vanskelig på dette vinterhalvåret. Jeg har blogget om dette tidligere, men har mottatt noen mailer fra mødre som har opplevd samme problemet, om jeg kunne utdype hva som har blitt gjort #128578; Bare å spørre om det er noe mer dere lurer på angående. Amming skal være avsluttet minst seks måneder før eventuell operasjon. Ved spiseforstyrrelser. Personer med spiseforstyrrelse kan vurderes for operasjon i samråd med dem som behandler den det dreier seg om.


Garanti ved brystforstørrelse. Det vil gå over etter hvert, ta smertestillende hvis behov.

De neste fem dager kan du gå forsiktig oppreist. Etter at bandasjen fjernes etter 3-dager kan du dusje. Du må ta det helt med ro i minst en uke etter operasjonen. Jeg fjernet silikon et par mnd etter jeg tok det, pga infeksjon og de så helt lik ut som før jeg tok silikon.


Brystforstørring er et kirurgisk inngrep som går ut på å forstørre en kvinnes bryster. Det vanligste er å sette inn silikon under brystkjertelen eller brystmuskelen, men det går også an å bruke overskuddsfett fra en annen del av kroppen og sprøyte dette inn i brystene. Silikonpupper er det folkelige uttrykket på bryster som er forstørret med silikonproteser.


Proteser av silikon er den vanligste protesetypen ved brystforstørrelser i dag. Noen forbinder kanskje silikonpupper med overdimensjonerte brystproteser. I Norge er det vanligere at man fokuserer på at resultatet skal. Var på konsultasjon den 1 og kunne fått operasjon allerede uka etter , men er avhengig av at sambo er hjemme fra jobb i tiden etter operasjonen.


Jeg skal legge inn ganske mye, har pr dags dato veldig stor forskjell på puppene, så det er mye av grunnen til at jeg skal ta silikon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg