onsdag 27. mars 2019

Broderi duker

Sammensett din egen stil i dag. Duker - Alltid mange varianter. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.


Bli inspirert av interiørutvalget.

Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Vi har et stort sortiment av broderier fra velkjente varemerker. Alle broderiene leveres med garn, vev og oppskrift, om ikke annet er angitt.

Her kan du finne duker og løpere som du selv kan brodere i fine mønstre og farger. Benytt sjansen til å brodere en fargerik duk som passer til enhver anledning. Vi har varemerker som Cewer, Coats, Permin og Svarta Fåret. Ingen produkter i denne kategorien. Velgt mellom løpere, duker og bilder.


Ulike sting som langsting, kossting, plattsøm, rye og vever i aida, bomull, lin, strameie med mer. Behersker du ulike broderingskunster kan du prege ditt hjem og dine omgivelser med en egenproduksjon som avspeiler seg på veggbilder, puter, duker og en rekke andre ting som kan broderes på. Nydelig broderi rundt kragen, på stolpen og rundt håndleddene. Det er på tide å få bort julepynten.


Jeg har fått en brodert juleløper, tror det er brodert på lin, og denne måtte nå vaskes før jeg legger den bort. Trodde man måtte være forsiktig med sånne duker og kjørte den på grader ullvugge uten sentrifuge med Milo - men den ble ikke renere i det hele. Her finner du et stort utvalg av heklegarn, strikkegarn, heklenåler, pinner, oppskrifter, strikkeoppskrifter, hekleoppskrifter, tilbehør og mye mer til ditt håndarbeide. Juleduk for rundt bor med eksklusiv Plauen-blonde og broderi i glansgarn.


Selve motivet syes med flotte kontrastfarger i dempet nyanser og gir et kult og detaljrikt utseende. Pakken inneholder alt du trenger: Mønster, stoff, garn og nåler. En duk piffer enkelt opp et kjedelig spisebor uansett om det er til hverdag eller fest.


En bordduk fungerer også godt som beskyttelse mot flekker og søl.

Hvilke flotte duker du har fått av din mor. Må faktisk innrømme jeg broderte endel korssting - for mange herrans år siden, men ikke noe annet, kun korssting. Hvilken herlig overraskelse av en duk din datter brodert til DEG. Det broderi genet har gått videre se vi jo. Gleder meg nå til å komme hjem til Norge og få virkelig julestemning.


Anne Mette Ulsmågs garn og broderi. Duk med julemotiv - Korssting pakke 49x49cm. Hele duken måler 49x49cm. Broderisett duk med julemotiv. Syes på count Aida bomull stoff.


I pakken medfølger stoff, nåler, garn og mønster. Bemerk - intet salg til private. Mange deler barndomsminner om tidspunktet da juledukene skulle frem etter å ha vært nedpakket i esker et helt år. Dukene måtte undersøkes for flekker og annet som kunne ha hendt siden sist jul, noen ganger hadde kanskje en tråd gått opp i det broderte julemotivet og det måtte til å repareres. Vi kan sy din duk i den lengden du ønsker.


Runde og ovale duker syr vi ikke. Vi er i stand til å fullføre de vanskeligste broderinger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg