torsdag 14. mars 2019

Spisebord med skuffer

Hvilket spisebord liker du best? La livet ditt innrede stua, bli inspirert her. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.


Spisebord med skuffer

Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Finn det som passer ditt behov. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Hos oss har vi et stort utvalg av spisebord til meget god pris. Hos Bohus får du et stort utvalg av spisebord til hjemmet ditt! Få plass til gjestene med smarte løsninger. I vårt store utvalg billige kjøkkenbord finner du bord til både små og store hjem og anledninger.


Spisebord med skuffer

Til små boliger og hybler har vi klaffebor også kalt klappbor som du kan henge på veggen. Flere av våre uttrekkbare spisebord har ileggsplater, bordplater og klaffer som kan kjøpes separat. Spisestuebord med plass til alle.


Enten du leter etter et lite spisebord eller et stort spisebord , har vi utvalget for deg. Med slagbor uttrekkbare spisebord eller spisebord med illeggsplate kan du enkelt gjøre plass til flere når du trenger det. Har du liten plass har vi også vegghengt klaffebord som sparer plass når bordet ikke brukes, siden det kan legges ned.


Spisebord med skuffer

Da er det praktisk med et spisebord med ileggsplater. I stedet for å velge et bord som er for stort i rommet, og som blir massivt i innredningen, kan du velge et mindre bord med muligheten for uttrekk. Sett med spisestue møbler - spisebord med stoler. Hvis det er et ekstra rom som kan brukes til spisestue, kan du finne riktig mengde plass til matchende møbler.


Moderne spisebord med lekre, solide kryssben. Her kan man enkelt få samlet familie og venner rundt et mer sosialt bord. Bena gjør det enkelt å plassere flere stoler rundt bordet. Da har du nemlig muligheten for å utvide antallet av sitteplasser uten, at du må kjøpe nye bord.


Du kan med et spisebord med uttrekkk lett forvandle spisebordet ditt til et eksklusivt festbord. Bordet fylder minimalt da det kan klappes helt sammen, eller kun benytte bordet med den ene klap oppe. Glasskab med skuffer for neden, mindre skænk til bestik med skuffer - stolene er med ægte hestehår, sort betræk, skal have en gang polering, brugt og ellers pænt.


Bordpladen er lakeret med klar lak, hvilket går den meget slidstærk og holdbar. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Vi har varehus over hele Norge. Vi tilbyr et meget bredt sortiment av møbler og interiørprodukter. Se vårt utvalg her og kjøp på nett eller besøk en av våre mange butikker!


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Både skjenk og skap har elegante skap med selvlukkede hengsler. Alle skuffer er med fullt uttrekk og selvlukket mekanisme.


IKEA har stort utvalg av møbler til din spisestue. Enten du trenger langbord til spisestue, et lite kjøkkenbord eller et fleksibelt spisebord med ileggsplate. Med en skjenk kan du skape en god og harmonisk stemning, pynt opp med personlige gjenstander som bilder eller blomster. Et vitrineskap gir deg en elegant og smart oppbevaringsløsning. Her kan du gjemme bort rot i en del og vise frem sølvtøyet glassdelen.


Du kan med fordel stille spisebordet midt i rommet, slik at det får den plassen og luften som det fortjener. Du kan også ramme inn bordet med et flott teppe eller passe ekstra godt på det med noen kule bordbrikker. Flotte spisebord med plass til hele familien.


En kommode passer inn hvor som helst i hjemmet – på soverommet, på kjøkkenet, på badet og til og med i garasjen. En kommode er kort sagt en ideell løsning for ryddig og smart oppbevaring i hjemmet. Her finner du kommoder i en rekke ulike design og størrelser, og med varierende antall skuffer.


Kom til måltidene, bli sittende for historiene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg