fredag 15. mars 2019

Dyrevitser for barn

Her finner du et godt utvalg av rene og trygge vitser for barn. Barnas vitser er laget av barn og for barn. Andre kategorier som kan være av interesse inkluderer gåter for barn.


Dyrevitser : Barn elsker dyr. Derfor er det ekstra populært med morsomme vitser om dyr. Nedenfor finner dere barnevennlige dyrevitser som vil gi en god latter. Ser du etter dyrevitser ? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi samlet en rekke vitser om dyr.


Dette er vitser som passer flott for barn. En fluemor går over toppen på et skallet hode med sin sønn: “Du verden som tiden går. En dame i Indonesia gikk ned til elva for å vaske klær, men plutselig kom en krokodille og angrep, og slukte halve dama. Mens krokodilla lå og hvilte litt, og halve dama stakk ut av kjeften, kom to turister gående forbi. VITSER AV OG FOR BARN ! En gjeng supergøyale barn forteller sine aller morsomste vitser om dyr.


Dyrevitser for barn

Lytt og le skikkelig. Vi gir deg et godt utvalg morsomme dyrevitser. Velkommen til iNorge. Her får du rask og enkel tilgang til lokale, nasjonale og globale nyheter.


En enkel og oversiktlig værmelding samt vår store lenkekatalog. Er du på utkikk etter julevitser? En svenske hadde skadet benet, og fikk beskjed av legen om å ikke gå i trapper. Et par uker senere var svensken hos legen igjen.


Dyrevitser for barn

Benet ditt er mye bedre, sa legen, du kan begynne å bruke trappen igjen. Alle Barna vitser er typiske skolevitser hvor man legger inn en vits om et navn med noe som rimer på navnet. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Finn laveste nettpris her. Ei høne og et egg ligger i en seng.


Høna lener seg mot sengegavlen og røyker en sigarett med et fornøyd smil rundt ansiktet. Egget røsker frustrert med seg lakenet, ruller til siden og sier: Vel, jeg antar at vi endelig fikk svar på DET spørsmålet! Jeg skule ønske at jeg var tilbake hos kona o9g barna mine, sa katten.


Dyrevitser for barn

Poff, så var han også borte. Huff, nå ble det kjedelig her, sukket hunden. Jeg tror at jeg ønsker meg de andre to tilbake! Den største norske vitseboka!


Her er det mange hundre vitser for store og små, til humring og gapskratt. Verdens morsomste vitser redder den lange bilturen, og underholder på hytta når det regner. Enten du trenger et morsomt poeng til bryllupstalen, firmafesten, barneselskapet eller konfirmasjonen, er det lett å finne frem i den alfabetiske oversikten delt inn etter temaer som alle barna. Bryllupsvitser og vitser om ekteskap setter ekteskapet på spissen.


Dyrevitser for barn

Vitsene er ikke å anbefale for de som har kalde føtter angående bryllup og ekteskap. Vitsene kan derimot passe som humoristiske innslag som vitser til bryllup.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg