tirsdag 29. november 2016

Wraps med laks

Prøv en lakseburger med syrlig fenikkelsalat. Vi har oppskriften. Her er tre wraps -oppskrifter som trolig kommer til å løse alle dine middagsproblemer.


Det er nemlig få middager som er så enkle og greie som wraps. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor.

Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! En fristende og frisk wrap fylt med stekt laks og knasende grønnsaker. Med nyheten TINE LETT er det lov og toppe den med masse god rømmesmak! Bland pesto og creme fraiche og smør på tortillalefsen.


Fordel røkt laks og grønnsaker jevnt utover og rull sammen. Tips: Dersom du vil ha med deg wrapen som matpakke, pakk den inn i matpapir, så er den enkel å ta med på skole, jobb eller tur.

Laks i wrap med salat, reddik og wasabi. Dette er kanskje vår aller enkleste variant: wraps med laks , vårløk og yoghurt. Eggesalat har en selvsagt plass på mange frokostbord. Prøv å lage din egen neste gang og server den med laks eller ørret og dill – wraps kan du jo faktisk spise fra morgen til kveld! Lefse med laks og ruccola- suveren til matpakka, skoleavslutninger, tapas og kveldsmaten.


God morgen #128578; I dag vil jeg dele en godbit som er temmelig enkel å lage, som smaker skikkelig yummy! Kokkeskolen ruller spennende smaker inn i hvetelefser. Her får du tre gode alternativer: kylling, laks og vegetar. Perfekt mat enten du skal servere i selskap - eller ta med ut på tur! Eller til TV-kvelden!


Disse lækre tortillapandekager er fyldt med røget laks og frisk spinat. De er meget nemme og hurtige at lave, og kan både bruges til en let. Bland sammen knust kavring og paprikapulver. Del laksen i mindre biter og vend dem først i litt mel, deretter egg og tilslutt i kavringen.


Stek laksebitene i litt olje på middels sterk varme. Fyll hjertesalatblader med laks , rødløk, avokado, mangochutneydressing, og topp med koriander og limesaft.

Brett et ark grillfolie dobbelt og smør med rapsolje. Krydre laksen med litt salt og pepper, og legg den på folien. Legg folien på grillen og stek laksen i ca. Del avokado i to, ta ut steinen og avokadokjøttet med en skje. Press saften av lime.


Lag turmat som smaker godt og som er enkelt å tilberede, eller overrask med en laksewrap til middag hjemme. Virkelig lækre og nemme wraps , der er fyldt med røget laks , cremet avocado og skønne krydderurter. Fantastisk smagskombination, der egner sig både til frokost og aftensmad. Lun de wraps (tortillapandekager) i mikroovnen i sekunder eller varm dem kort på en pande.


Fordel laks , salat, spirer og de forskellige sauces på midten og rul sammen. Pak din wrap stramt i bagepapir og del dem evt. TIP: Tilføj andet grønt til din laksewraps, som eksempelvis avocado, agurk, mango, tomat o. Du kan fylle wraps med både fettsyrer, proteiner og plantestoffer kroppen trenger og oppnå mer energi, bedre konsentrasjon og en behagelig effekt på humøret.


Med wraps kan du raskt trylle frem både mellommåltider og lunsjpakker med fullverdig næring, samtidig som det er lett å lure inn litt mer bladgrønt i slike måltider. Sådan laver du en nem og lækker wrap med laks , der kan indgå i din sense-kostplan. Wraps til personer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg