onsdag 16. november 2016

Forlovelsesring med rubin

Vi hjelper deg kjøpe den perfekte ringen. Vi garanterer din trygghet i alle ledd av kjøpsprosessen. Stort og unikt utvalg av smykker.


Alliansering giftering, halssmykker, klokker, ørepynt, armbånd. David-Andersen har et stort utvalg forlovelsesringer fra kjente merkevarer.

Kom innom en av våre butikker eller se vårt utvalg forlovelsesringer på nett. Våre gullsmeder kan også spesiallage ringer, om dere ønsker noe helt unikt til forlovelsen. Enstensring og alliansering er eksempler på populære forlovelsesringer.


Forlovelsesringen er et symbol på kjærligheten og skal bæres hver dag for resten av livet. Da er det viktig at du får valgt rett ring, både ved kvalitet og design. Det er mange forskjellige typer forlovelsesringer og de vanligste har diamanter samt at mange velger en enstens diamantring. I forrige århundre var det i Norge uvanlig med noe annet enn helt glatte gifteringer.


Denne formen uten begynnelse eller slutt skal symbolisere evighet og troskap.

I dag ser vi at ”reglene” er mindre rigide. Brudeparet velger ringer de liker, og som symboliserer deres kjærlighet – for dem. Diamantringer er blitt mye vanligere. Særlig modellene hvor diamantene går rundt hele ringen og. Denne ringen passer perfekt til å bruke som forlovelsesring eller frierring.


Det finnes også smykke og øredobber i samme serie. Alle ringer leveres i flott gaveeske. Høy kvalitet, fagekspertise og eksklusive ringer - Gratis frakt og retur. Vi har et stort utvalg av frierringer.


Enten du er på utkikk etter en vakker forlovelsesring , gifteringer, diamantringer, perleringer eller sølvringer med unikt design. Klassisk og eksklusiv diamantring. Det er dét, man håber bliver resultatet af frieriet. Inderst inde ved man det måske godt, men i situationen er mange alligevel lidt usikre. Se vårt tilbud av forlovelsesringer online og besøk oss i Oslo og Bergen.


Vi laver smykker i de klassiske standarder og vores håndværk og innovative design er Halberstadt varemærke. Lett avrundet fasong, bredde mm.

Trykk Les mer for mer detaljer om ringen. Usikker på ringstørrelse? Granat forlovelsesringer. Vi sender gratis ringmål! Glamira tilbyr deg granatens sterke utstråling i moderne og klassiske design.


Glamira kombinerer legeringer av høy kvalitet med mørkerød granat , og sammen med Glamiras design og unike håndverk vil dette gjøre et sterkt inntrykk på alle. Om Jessica Simpson forlovelsesring. The Jessica Simpson forlovelsesring er en tre-stein røde rubin og diamant ring av kjendis smykker designer Neil Lane. Den klassiske ring designen har en fem karat oval rubin som sentrum stein med et par av to karat diamant tilbehør steiner satt i et gult gull band. Her finner du forlovelsesringene som sier JA.


Skal du fri til din kjære? Husk at du alltid har dagers bytte- og angrerett på varer som er kjøpt i vår nettbutikk med unntak av varer som er merket som spesialbestilling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg