onsdag 16. november 2016

Heldress baby bomull

Heldress baby bomull

Gratis frakt fra 6kr. Check out For The Baby. Denne skaper bedre forhold for bomullsarbeiderne og er bedre for naturen. Derfor er dette produktet laget av økologisk bomull som er dyrket uten bruk av sprøytemidler eller syntetisk gjødsel.


Enkelte modeller er laget for å brukes som et lag nummer feks med body under. Størrelser som er på lager av Blåstripet heldress i bomull med tryllefot er 40. Joha har fokus på kvalitet, design og ikke minst pris!


Heldress med lange ermer. Joha er Skandinavias største produsent av ullartikler, nattøy og undertøy til aktive barn, små som store. Bedriften har mer enn års erfaring, og har idag egen produksjonsfabrikk i Ukraina med flere enn 3ansatte. Et babyteppe holder babyen din varm. Teppet er laget av ullfleece av 1 ubehandlet merinoull.


Heldress baby bomull

Se alle babytepper her! Material: 1 økologisk bomull til den nyfødte. Farge: mint med kanin og blader motiv. Myke klærne i 1 økologisk bomull til nyfødte babyer fra Pinokio.


Pinokio er en europeisk produsent som spesialiserer seg i produksjon av høy kvalitet baby og barneklær fra nyfødt til barnehagealder. Her finner du tilbud på f. Ullbody, ullbukse, ulltrøye, ullgenser eller heldress i ull til baby og barn. Du kan sortere søket ditt etter størrelse, pris og produsent slik at du lettere finner akkurat det du er ute etter. Petter og Pia fører barneklær av høy kvalitet som er brukervennlige for barn.


Heldress baby bomull

Barneklær for småunger! Småungene har barneklær og babyklær i alderen 0-år. Vi er en norsk nettbutikk som fokuserer på god kvalitet og fint design på klær som barn kan leke og trives i. Overdeler Ull Baby - år. Tilbehør Ull Baby - år.


Underdeler Ull Baby - år. Det er en stilig og elegant kolleksjon av økologisk bomull i høyeste. Leggings Baby - år. Langermet heldress med et søtt heldekkende trykk og lukking med trykknapper. Jumpsuiten er laget av bomull i høyeste kvalitet.


Heldress baby bomull

Bambino er et utrolig mykt og flott garn som består av Bomull og ekte Bambus. Vi fører kvalitetsmerker som Reima,Joha, Name It mm. Garnet egner seg meget godt til baby plagg, barn og voksne. Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe? Da finner du oppskriftene her!


Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg