onsdag 9. november 2016

Trampoline 2 meter

Trampoline - bestill online her - års garanti - fri frakt! Flere modeller tilgjengelige. For en aktiv fritid – året rundt, fra utemiljø til sport- og treningsutsyr. Tenk på skaderisikoen som er forbundet med trampoliner.


Diverse typer trampoline.

Våre trampoliner er og og diameter store, har høye stolper, sterk ramme, og kan kjøpes med nett, eller i separate deler. Dette er populære trampoliner til en gunstig pris som tåler en belastning opptil litt mer enn en kraftig voksen person. En anelse mindre trampoline med stabil ramme og en slitesterk, UV-bestandig polypropenmatte som gir god sprett. En trampoline byr på mye moro og trygg trening for både store og små barn.


Her finner du best pris på trampoliner i alle størrelser, du kan sortere på best i test og se beste tilbu eller bruke filtrene våre til å for eksempel bare se på små eller store trampoliner. Loven om tyngekraften er klar til å bli utfordret, og med våre Xtreme Pro Edition og Pro Edition trampolinepakker gjør du akkurat det. Her kan alle hoppe om kapp, leke og more seg.

Det er selvfølgelig viktig at sikkerheten er i orden, og derfor kan du naturligvis også kjøpe sikkerhetsnett hos JYSK. I en slagtest ble stolpen på beskyttelsesnettet bøy men det er liten risiko for at føtter settes fast mellom springfjærene eller utenfor beskyttelsesnettet. Kantbeskyttelsen er derimot for dårlig og rammen er svært spinkel. Anbefalt maks vekt er 100kg og en person om gangen.


Inneholder ramme, fjører, hoppematte, rammepolstring,sikkerhetsnett og verktøy til å feste fjørene. Samtidig må man tenke langsiktig hvis man har tenkt til å beholde trampolinen i flere år, og allerede ved 4-års alder oppleves en trampoline på meter ikke lenger som spesielt treg. Alltid stort utvalg og god service. Vi hører gjerne fra deg!


Se vår store uttak. Finn vår kontaktinformasjon her. Har du kjøpt trampoline ? Da er det i tillegg viktig å ta vare på produktet, men ikke minst ivareta sikkerheten til de som skal benytte seg av trampolinen. Gir bort en godt brukt trampoline meter i diameter.


Kan passe på en terrasse, hvis du ikke ha så stor hage! Den trenger en ny beskyttelsesring rundt (for å dekke fjærene)! Ellers har den alle andre deler!

Den er demontert og ligger i bod! Delene kan lett transporteres i vanlig bil! Unsubscribe from EnzoKnol?


Barns lek på en trampoline styrker både kondisjonen, balansen, koordinasjonsevnen og lysten til å bevege seg. Dessuten skaper mestringsopplevelser på trampolinen en større selvfølelse, fortrolighet med kroppens funksjoner og et bedre selvbilde. Noen som vet hvor jeg får kjøpt en sånn trampoline ? Hva koster en sånn? Rund JumpKing trampoline med sikkerhetsnett. Vi sender trampoliner og deler over hele landet.


Varen sendes med posten og kan hentes på postkontoret, normalt i løpet av -arbeidsdager. For å arrangere egen transport, velg egen transport under betalingsprosessen og skriv detaljer ang henting i kommentarfeltet så gjør vi alt klart. Vi anbefaler alle sterkt om å kjøpe.


Både små og store syns det er gøy å hoppe og sprette, og på denne store trampolinen som måler meter i diameter kan de hoppe høyt og lenge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg