onsdag 2. november 2016

Gratulerer med bryllupsdagen kjære

Gratulerer med bryllupsdagen ! Håper dere får mange rike år sammen! Husk å ta vare på de små, gylne øyeblikk! Ta godt vare på hverandre og kjærligheten! Et varmt ønske om en minnerik dag og en strålende fremtid sammen! Måtte dagen og fremtiden bli fylt med solskinn og glede!


En skål for dere to, en skål for lykke, håp og tro! Etter mye planlegging, mange tårer og beinhard jobbing, sto vi til slutt mann og kone i Havstein kirke, viet av Inger prest, som har fulgt familien i slike høytidelige seanser. Bryllupsdagen vil komme og gå, men kjærligheten vil for evig bestå! En arkeolog er den beste ektefelle en kvinne kan ha. Vet ikke bryet, Lev uten tomme klager.


Og kiddies narozhayte, Og hverandre - verdsetter! Vi ønsker deg, nygifte, øm og ren kjærlighet, som et snøhvit slør. Forholdet er vakkert, som en sjarmerende brudebukett. For ni år siden i dag, giftet jeg meg med mitt livs kjærlighet. Det har vært den beste reisen med favorittmennesket mitt i hele verden.


Du får alltid ett kort denne dagen. Nå ligger jeg her i sykesengen og kommer meg ikke på butikken. Har kjøpt et veldig fint og dyrt kort.


Jeg har så lyst til å skrive noen fine ord til brudeparet og ikke bare gratulerer med bryllupsdagen ? Har dere noen forslag til hva jeg skal skrive? En gang var han bare for to mann og kone, men nå er han klar til å dele med deg en stor, vennlig familie. I dag er det en spesiell dag! Det er ikke tilstede bra nok til å vise deg hvor mye jeg elsker deg, så bursdagen din jeg gi deg mitt hjerte. For meg, det er ingenting bedre enn å dele denne spesielle dagen med min favoritt person: du.


På denne spesielle dagen i ditt liv ønsker jeg å se deg smile! Det har også sine fordeler å bli eldre: Man får kvantumsrabatt på lysene. Maurice Chevalier) Hipp Hipp hurra, og gratulerer med dagen! Det er så godt å være din ektefelle, og du er min aller beste venn. Men vi har kommet oss gjennom harde dager, og gode stunder.


Sånn er jo livet for oss alle sammen. Men jeg minnes vårt bryllup med stor glede, og jeg blir rørt. Med sølv, venner, bryllupet ditt! Det betyr at det er ikke et gram av løgn!


Gratulerer med bryllupsdagen kjære

Løgn er ikke hengt sjakler! Heart of gold la på Gnisten brennende kjærlighet! Ingen spøk - tjue år å leve, Og så sammen for å overleve, Barn vokser, lære, prøve, En venn av en venn til å bli virkelighet! La oss dele en flaske rødvin og fortsette hverdagen sammen, du og jeg. Mandate du stresser: Honey liv til allevar, kone fødte en sønn, at hennes mann ikke gå til venstre, kone å elske!


Vi er med jubileet, femte gang, Jeg hjertelig gratulere deg. Vår kjære (manns navn) og (kones navn)! La din familie treet blomstrende vil bringe rik frukt av gjensidig kjærlighet og gi masse og masse nye grener! Jeg gratulerer deg på det faktum at du feirer fem årliv sammen - en av. Et godt råd til brudgommen: den mest effektive måten å huske bryllupsdagen sin på, er å glemme den en gang!


Vi er så glade for at dere har funnet lykken sammen. Et ekteskap må drives med fantasi. Dere er et levende bevis på at livet alltid bringer de beste menneskene sammen. Jeg tenker på dere, som får realisert drømmen om å flyttet til Frankrike - så utrolig gøy!


Kjære Knut Arild og Lisa Maria. Visstnok fantastisk. Vi har fått litt referat fra brylluppet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg