fredag 18. november 2016

Broderipakker jul

Broderipakker jul

Design din egen julegave med navn og bilder. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Korssting - Lag en flott julesokk. Her får du alt du trenger til å lage julesokk forstykket med fint motiv.


Broderipakker jul

Nåler, garn, stoff og mønster medfølger i pakken. Vinpose 5- Viser til (av produkter) Anne Mette Ulsmågs garn og broderi. Alle broderiene leveres med garn, vev og oppskrift, om ikke annet er angitt. Velg mellom alt fra løpere, duker og bilder.


Ulike sting som langsting, korssting, plattsøm, rye og vever i aida, bomull, lin, strameie med mer. Velgt mellom løpere, duker og bilder. Dette er avdelingen der du selv kan la kreativiteten flyte fritt. Bli blant de første som får vite om nye produkter og tilbud ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev.


Broderipakker jul

Broderipakker med julemotiver. Svigermor Ingrid har brodert en fin juleduk som tas fram hvert år. Den er spesielt fin med fruktfat, nøtter og sjokolade og denslags på.


Ekstra koselig på den rette julemåten. Juleselskapene fra barndommen var fylt med slike fine tradisjonsrike ting. Julekransen hang på den samme plassen jule etter jul. Måler 21x23cm og egner seg fint til montering i ramme.


Bemerk - intet salg til private. Mini Pakninger Jul. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Stoff og tråd til brodering.


Håndklær, smekker og diverse å b. Se alle produkter DMC Stencils. Begynn å broder til jul ! Ingen produkter i denne kategorien. Jeg har tenkt i flere år å brodere en stor juleduk, og skal jeg bli ferdig en gang er det kanskje på tid å begynne snart. Men så er det det å finne den perfekte da.


Broderipakker jul

Noen som har brodert noen de synes er kjempefine, som vil gi meg kopi av mønsteret om dere har det enda? Marie-Louise Rosenstand er 4. Dekorbånd til duker, vesker, julepynt og hobbyprosjekter. Twillvevd med forsterkede kanter. Tåler vask og fargen smitter ikke av.


Ja jeg må nok innse mine begrensninger og gå for en kalender. Og da vil jeg ikke at den skal være grov, om du forstår. SimpleSite er en enkl måten å få sin egen nettside på. Og det er kjempeenkelt å endre design og legge til innhol jeg valgte å oppgradere til en betalt side med eget domene!


Vi selger alt til det kreative med rask levering og prisgaranti - Handle med 3dagers returrett i dag! Stort tack till alla kunder under åren! Vi har beslutat att lägga ner vår webbutik.


Lagda order kommer skickas ut inom de närmaste dagarna.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg