mandag 28. november 2016

Søknad skoleassistent eksempel

En god jobbsøknad skal utdype hvorfor du er den rette personen til akkurat denne jobben. Trenger du tips til å søke jobb? Sjekk ut vår jobbsøkeguide her! Jeg har tenkt å søke på en jobb som skoleassistent. Det er en åpen søknad.


Sende skolen en mail og hørte om de hadde behov for skoleassistent og om jeg kunne sende CV og søknad.

Så nå lurer jeg på hva jeg kan skrive i søknaden ? Her har du eksempler på CV-er og søknader. Husk at du kan skrive på mange måter og at dette bare er forslag. Rød sier at flere aspekter ved Westergaards søknad er eksempler til etterfølgelse.


Først og fremst så har hun jo klart å skrive navnet sitt riktig. Og det er det ikke alle som gjør, sier Rød og ler. Nedenfor lister vi opp noen forskjellige eksempler på jobbsøknader.


Eksemplene bør brukes til inspirasjon og som en mal, det anbefales ikke å kopiere dem da man bør lage en egen unik søknad til hver enkelt stilling.

Men ikke bekymre deg. Ved oppdeling av den resterende ferien i for eksempel langhelger, og ved. Størdal, Aurora Grønningen og skoleassistent Hege Hegg. For eksempel til dåp, bursdag, møter. Praktisk matematikk er et eksempel på.


Søknaden må være skolen i hende i god tid. Jeg viser til annonse på finn. Selv er jeg ei jente på 19år, samboer og barn. Som vedlagt CV viser har jeg erfarin. Målet med søknaden er at den som leser søknadsteksten skal få lyst til å møte deg, og invitere nettopp deg til intervju.


En søknad skal være kort og presis (omtrent en A4-side) og svare på det som spørres etter i jobbannonsen. Personlig bakgrunn Jeg er en kvinne på år som ønsker en jobb som gir mening. Drar du frem konkrete egenskaper er det viktig å beskrive disse i lys av erfaringer. Ved å sende oss en åpen søknad blir du samtidig registrert i vår CV database, slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet. Ved å sende inn en åpen søknad samtykker du til at din CV og søknad blir oppbevart i vår CV database i inntil seks måneder.


Her finner du eksempler på hvordan en åpen søknad kan utformes. Svikter det i støtteapparatet, for eksempel i avlastnings-.

En presentasjons-CV brukes i situasjoner hvor du kun får anledning til et kort møte med arbeidsgiver, for eksempel i etterkant av bedriftspresentasjoner, på karrieremesser eller tilsvarende. Dette er et eksempel på hvordan du setter opp en jobbsøknad. Cv og søknad skal også utfylle hverandre. Du må ha evnen til å se hver elev og kunne ta hensyn til den enkeltes evner og interesser. Som skoleassistent må du ha gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.


Du må være trygg på deg selv og være i stand til å sette grenser og opptre konsekvent. Eksempler på formuleringer Er det en bedrift som har fokus på teamwork og samarbei så kan jo et kjøpesignal være: Jeg liker å jobbe på prosjekter som krever samarbei og det å lykkes med å fullføre oppdrag der alle har fokus og jobber i samme retning gir meg stor glede.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg